В понеделник имаше нарастващ оптимизъм около преговорите за възможно ново

...
В понеделник имаше нарастващ оптимизъм около преговорите за възможно ново
Коментари Харесай

Надеждата за военно примирие между Израел и Хамас смекчена от нарастващия разрив между Нетаняху и неговите американски и европейски съюзници

В понеделник имаше възходящ оптимизъм към договарянията за допустимо ново преустановяване на огъня в Ивицата Газа, като Израел и Хамас се върнаха на масата, с цел да обсъдят помирение, което ще докара до освобождение на повече израелски заложници в подмяна на освобождението на палестински пандизчии.

Главният сътрудник по външните работи на CBS News Маргарет Бренан сподели, че администрацията на Байдън се надява да употребява допустимо шестседмично преустановяване на насилието в по-дългосрочна пауза и упорства израелският водач Бенямин Нетаняху да мащабира... скапаха проектите за всеобхватна сухопътна атака в претъпкания град Рафа в южната част на Газа.

Начинът, по който Израел се оправя с войната, която беше провокирана от невижданата терористична офанзива на Хамас от 7 октомври, при която екстремистите убиха към 1200 души и отвлякоха към 240 други в Южен Израел, сътвори раздор сред Съединени американски щати и Правителството на Нетаняху.

Европейският съюз също остро подлага на критика Нетан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР