В понеделник Холивудската алея на славата даде началото на първата

...
В понеделник Холивудската алея на славата даде началото на първата
Коментари Харесай

Уилям Дефо получи звезда на Алеята на славата

В понеделник Холивудската алея на славата даде началото на първата си звездна гала за годината, като награди Уилям Дефо със звезда на бул. Холивуд в Лос Анджелис.

Докато 68-годишният артист от " Спайдър мен " говореше пред навалица, събрана на кръстовището на Холивуд и Вайн Стрийт в Лос Анджелис, той извика брачната половинка си Джиада Колагранде, режисьор и музикант, за който е женен от 2005 година

" Накрая, благодаря на брачната половинка ми Джиада Колагранде, която ме учи на признателност и ми припомня да не храча на шанса си “, показа той в края на речта си.

На церемонията участваха звездните другари на Дефо Патриша Аркет, Педро Паскал, Марк Ръфало, Камила Мороне и Гилермо Дел Торо и други, писа сп. People.

" Просто желая да кажа, че е прелестно да бъда част от тази общественост от актьори -  хора, които споделяйки своя опит си показват гледните точки на другите, описват истории и размишляват върху това, което е, беше и най-важното - може да бъде, “ сподели Дефо. " Те ни карат да се усещаме по-близки един до различен и ни свързват, създавайки значим разговор, изключително нужен в тези откъснати, движени от технологиите и разграничени времена. Така че се веселя, че съм с хора като тези и се надявам, че по някакъв метод вършим този свят по-добър. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР