В понеделник Балканите ще са най-топлото място в Европа. В

...
В понеделник Балканите ще са най-топлото място в Европа. В
Коментари Харесай

Слънчев и топъл ден с температури до 25 градуса

В понеделник Балканите ще са най-топлото място в Европа. В ниската част на Източна България преди обяд ще има мъгливи региони с намалена видимост. Денят обаче ще е безоблачен с минимална облачност. Температурите в топлите часове ще се движат сред 20 и 25 градуса.

Златна есен се чака и по планините. В ранните часове към момента в планинските долини термометрите допират нулата с предпоставки за слана. Времето обаче ще е слънчево, релативно безшумно с температури по върховете към 10 градуса, в ниския планински и предпланински пояс - до 18 градуса.

Облачността ще е по-динамична в последните 2 дни на октомври. На изолирани места в страната ще има местни валежи в незначителни количества. В сряда в планините на Югозапад е допустима и нищожна гръмотевична интензивност. След това, до неделя, слънчевата есен ще се върне. В температурно отношение не се чакат аномалии и дневните показания на термометрите с леки съмнения ще се запазят сред 18 и 23 градуса.

По-осезаемо захлаждане се чака към 4 ноември с прекосяването на леден атмосферен фронт. Ще се усили северозападният вятър, температурите ще се намалят. Очакват се и превалявания, само че още веднъж местни в несъществени количества.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР