В понеделник (4 април) от 23:30 ч. започва сериалът Братството

...
В понеделник (4 април) от 23:30 ч. започва сериалът Братството
Коментари Харесай

Сериалът ``Братството`` започва по БНТ 1 |

В понеделник (4 април) от 23:30 ч. стартира сериалът " Братството " по Българска национална телевизия 1, който ще се излъчва всяка делнична вечер след късната емисия вести.

Главният воин в сериала „ Братството “ е Хулио Касински, влиятелен психиатър в столицата. Има брачна половинка и дъщеричка. Той обезумява от тъга и обезсърчение, когато двете са убити по нечовечен и принудителен метод. Става пияч и незает, само че би трябвало да продължи живота си.

Сменя самоличността си, стартира да работи като несъвършен съдебно-медицински психиатър във федералната полиция. По подигравка на ориста стартира да лекува пациент, който е част от формация на служители на реда, наречена „ Братството “. От години те въздават лично правораздаване, където и когато изискат.

Хулио схваща, че точно „ Братството “ стои зад убийството на жена му и детето му. След това изобретение той се трансформира в безсъвестен отмъстител. Издирва и преследва виновниците, докарва ги до гибел посредством психически и умствени игри.

Драматичният трилър „ Братството “ е под режисурата на Карлос Боладо и Умберто Инохоса. В функциите ще видите Стефани Кайо, Андреас Алмейда, Родриго Овиедо, Родриго Мъри, Хосе Сефами, Томас Рохас, МаурисиоАйзък, Ари Брикман, Иринео Алварес, Маноло Кардона, Енок Леаньо.

Гледайте сериала „ Братството “ от 4 април, всеки работен ден от 23:30 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР