В понеделник, 20 март, започва петия вечерен турнир на най-голямата

...
В понеделник, 20 март, започва петия вечерен турнир на най-голямата
Коментари Харесай

ТК Люлин 6 очаква любителите на тениса от цяла София

В понеделник, 20 март, стартира петия вечерен шампионат на най-голямата аматьорска тенис верига в България Интерактив тенис. Домакин на конкуренцията за пръв път ще бъде Търговска колегия „ Люлин 6 “. 

Мачовете са отлична опция за  феновете на аристократичния спорт да се срещнат с нови противници на корта. Вечерните шампионати са разграничени на три категории, като първи ще стартират начинаещите. 

Срещите от категория „ Начинаещи “ - ITL25 стартират на 20 март, като записването е до края на седмицата. В тази категория право на присъединяване имат всички с рейтинг от 10 до 8 в Интерактив тенис. Това са играчи без никакъв или дребен опит в дуели на точки. Играчи, които знаят главните правила в тениса, умеят да сервират и да вършат минимални разигравания.

Средно напредналите ще стартират седмица по-късно, от 27 март, а крайната дата за регистрацията им е 24 март. Мачовете на най-хубавите, категория ITL500, започват на 3 април, а схемата ще бъде отворена за тях до 31 март.

Интерактив тенис провежда вечерни шампионати от 2012 година Лигата разполага със обществена тенис мрежа, а всеки участник има собствен профил с резултатите си от последните години. Скоро се чака от организацията да пуснат своята нова платформа, която с изключение на с нови функционалности за феновете, ще бъде отворена за прилагане от уредници от цялата страна.

ИТЛ разпространява шампионатите измежду феновете на тениса като превъзходен метод за упражняване на обичания спорт с разнообразни съперници. В лигата няма ограничавания към участниците, като шампионатите могат елементарно да бъдат разделяни по отношение на единната рейтинговата система. Турнирите може да бъдат строго лимитирани за играчи от един пол или рейтинг, или да бъдат отворени за всеки.

Записването за шампионатите към този момент е отворено, като играчите могат да се записват за присъединяване, посредством персоналния си профил в системата в www.interactive-tennis.com,
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР