В понеделник (18 март) експлозии са избухнали по време на

...
В понеделник (18 март) експлозии са избухнали по време на
Коментари Харесай

Масирана руска атака над Украйна: Експлозии отекват в Кривой Рог, Кременчуг и Хмелницки

В понеделник (18 март) детонации са избухнали по време на въздушно нахлуване в Кривой Рог, Кременчуг, Полтавска област и Хмелницка област. Украйна е била атакувана от съветски дронове и ракети в продължение на няколко часа, предават УНИАН и " Фокус ".

Около 23:00 ч. на 17 март, Командването на Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна е съобщило в канала си в Telegram, че дронове, които изхвърчат от Кировоградска област, се движат към Полтавска област.

През нощта на 17 против 18 март " съветските сили са атакували с пет зенитни управляеми ракети С-300/С-400 в Харковска област, две управляеми въздушни ракети Х-59 в Сумска област и 22 ударни БпЛА вид " Шахед ". Приморско-Ахтарск, Русия, станаха региони за изстрелване на безпилотни самолети ", се показва в съобшение на Военновъздушни сили на Украйна.

" За отразяването на въздушното нахлуване участваха зенитно-ракетни подразделения на Военновъздушни сили и Сухопътните войски, мобилни огневи групи на ВСУ и средства за радиоелектронна битка ", се добавя в известието.

В резултат на бойната работа са свалени 17 дрона вид " Шахед " в Киевска, Полтавска, Хмелницка, Черкаска, Кировоградска, Днепропетровска, Виницка област, Запорожка и Ровненска области.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР