В понеделник, 15 януари, от 18:00 часа, зрителите на bTV

...
В понеделник, 15 януари, от 18:00 часа, зрителите на bTV
Коментари Харесай

Опустошителна лавина, предложение за брак и новина за огромно наследство дават началото на най-мащабния български сериал „Скъпи наследници“

В понеделник, 15 януари, от 18:00 часа, феновете на bTV ще станат очевидци на извънредно трагичен, безизходен и изпълнен с страсти първи епизод на дълго чаканата драмеди поредност „ Скъпи наследници “. Стартът на сериала ни придвижва измежду хубостите на турската планина Арарат, където рисковият състезател Борис Йотов (в ролята Орлин Павлов) едвам не губи живота си, покрит под опустошителна лавина.

Докато на лекарите се постанова да вземат сложното решение дали да му ампутират ръката, околните му в Бели Вит - татко му Косьо (в ролята Георги Кадурин), майка му Неда (в ролята Виктория Колева) и гаджето му Ана (в ролята Лорина Камбурова), се изтезават от неизвестността жив ли е Борис или не.

Междувременно юрист Перпелиева (в ролята Надя Иванова) хвърля в ужас членовете на семейство Дочеви, откакто от името на дядо им Дочо ги кани в родния им селски дом. Как по този начин дядото е наел толкоз безценен юрист, откакто е живял непретенциозен живот и каква е тази тайнственост, която ги чака в Бели Вит?

На деспотичната и заядлива Милица (в ролята Койна Русева) й се постанова още веднъж да се срещне с „ обичания правоприемник “ и неин брат Марин (в ролята Димитър Бененкин). Неосъществен музикант, който преди време е жертвал кариерата си в името на щерка си и жена си, в този момент той е могъщ и закостенял, държи неговата дума да бъде последна. Именно наследството от над 1 000 000 евро, което бай Дочо е оставил на „ скъпите наследници “, е опцията да живее мечтания си живот. Същото обаче важи и за сестра му Милица, чиито безсъвестност и упоритост прозират под широкополата шапка на разведена бизнесдама.

Огромната сума ще се окаже заветно предпочитание на доста повече персонажи от предстоящото . За да я завоюват обаче, „ скъпите наследници “ би трябвало да изпълнят едно съвсем непостижимо и многозначително изискване. На пръв взор от него към този момент не се интересува дъщерята на Марин Катерина (в ролята Даяна Ханджиева), която, за разлика от майка си Венета (в ролята Ивана Папазова), няма желание да бъде безгласна стопанка и просто предана брачна половинка, а мечтае да развива професионалната си кариера на лекар-невролог. Възможността й се дава, откакто печели стипендия от влиятелен университет в Америка, където да кара едногодишен стаж.

Новината за триумфите на Катя обаче не се приема добре от дългогодишната й половинка Румен (в ролята Любомир Ковачев). Нарцистичният доктор е подготвен на крайни дейности, даже да саботира кариерата на приятелката си, единствено и единствено тя да не замине. Той ще замисли подъл проект, само че дали дейностите му ще се увенчаят с триумф, гледайте в първия епизод на „ Скъпи наследници “, от 18:00 часа, в ефира на bTV.

Успял да излъже гибелта и завършил с рисковия живот, включващ спортни случки и връзки с доста дами, Борис Йотов взема решение, че е време да се укроти в родното си село с гаджето си Ани. Неочаквано предложение за брак и пръстен, поднесен в леглото, сварват импровизирано младото, наивно и полу-голо момиче. Дали Ани ще каже „ да “ или спортистът ще се окаже връхлетян от още едно ненадейно злополучие, гледайте в понеделник, от 18:00 часа, по bTV.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР