В полицейските операции са участвали и служители на областните дирекции

...
В полицейските операции са участвали и служители на областните дирекции
Коментари Харесай

Полицията проведе спецакция срещу ало мафията

В полицейските интервенции са взели участие и чиновници на регионалните дирекции в Пловдив, Русе и Габрово.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Измамниците са хванати при полицейски интервенции на Главната дирекция „ Национална полиция “ и регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Русе, Пловдив и Габрово. В хода на акциите във Ветово, обл. Русе са открити двама мъже – на 26 и 29 години. По-възрастният е с престъпни регистрации в полицията и осъждан за измами.

При извършените процесуално-следствени дейности станало ясно, че 26-годишният е съпричастен към телефонна машинация, осъществена на 23 юли в Асеновград, за сумата от 735 лв.. По случая било формирано досъдебно произвеждане, а на мъжа - наложена непрекъсната мярка „ задържане под стража “.

В хода на в допълнение извършените оперативно-издирвателни дейности било открито, че двамата са съпричастни към телефонна машинация за 25 000 лева, осъществена на 16 юли в Дряново. По случая било формирано досъдебно произвеждане в РУ-Дряново.

От домовете на двамата са конфискувани материални доказателства, имащи отношение към осъществяваната от тях незаконна активност. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР