В полицейска операция участваха екипи на жандармерията, РУ-Белоградчик и ОДМВР-Видин.

...
В полицейска операция участваха екипи на жандармерията, РУ-Белоградчик и ОДМВР-Видин.
Коментари Харесай

Резултати от специализирана операция, проведена на територията на РУ-Белоградчик

В полицейска интервенция участваха екипи на жандармерията, РУ-Белоградчик и ОДМВР-Видин. Униформените чиновници правиха дейна контролна и превантивна активност в селата Ружинци, Бело поле и Медовница.

При инспекции, взаимно с горски чиновници, в шест частни парцела в с. Бело поле, общ. Ружинци униформените откриха общо към 50 кубика дърва без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им генезис. На стопаните сформираха актове по Закона за горите. По случаите са формирани преписки по чл.235 от Наказателния кодекс.

В хода на акцията, при построени два краткотрайни контролно-пропускателни пункта, екипите ревизираха 186 душии 128 моторни транспортни средства. За установени нарушавания сформираха 11 акта и 10 фиша по Закона за придвижването по пътищата. Пътните служители на реда тестваха с дрегер 30 водачи, засечен е един недееспособен лидер на МПС.

Засилено остава полицейското наличие на територията на РУ-Белоградчик.

В целия район продължава дейната полицейска работа, ориентирана към противопоставяне на стандартната престъпност, предварителна защита на закононарушенията, свързани с политическите права на жителите, запазване на публичния ред и възстановяване на ситуацията по сигурност на придвижването.

Съобразно динамичността на оперативната конюнктура ще бъде променян териториалния обсег на профилираните полицейски интервенции.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР