В политическата кампания липсват ясни послания, а това може да

...
В политическата кампания липсват ясни послания, а това може да
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов за ПП: Ако не променят Промяната, най-вероятно няма да продължат

В политическата акция липсват ясни послания, а това може да докара до ниска изборна интензивност. към това мнение се сплотиха политическите специалисти Велислава Попова, Георги Куртев и доцент Антоний Гълъбов в студиото на “Здравей, България ”.

“Ще има незнайни до края на акцията. Прогнозите също ще окажат въздействие на гласоподавателите. Притеснява ме, че ще забележим не политици, които желаят да водят послания за това какво би трябвало да се случи, а ще забележим политици, които се преценяват и ги е боязън по какъв начин хората ще работят с гласа си. Не виждаме водачество. Трябва много ясни послания, с цел да има ориентировка накъде ще ни заведе тази акция ”, сподели основният редактор на “Дневник ” Велислава Попова.

“Това, което чакат гласоподавателите е какво ще се прави оттук-нататък. Политическите партии влизат неенергично в тази акция. Нивото на диалог, което се пробват да предложат на жителите, остава доста ниско. Опасявам се, че ще имаме ниска изборна интензивност, в случай че продължи по този начин акцията ”, сподели доцент Антоний Гълъбов. По думите му хода на акцията ще се отрази и при съставянето на болшинство в Народното събрание.

“Кампанията ще бъде разграничена на две - русофили и русофоби. Проблемът е, че през цялото време не се виждат същински политически послания от партиите. Има купчина от червени линии. Една акция не може да потегля с ограничавания през цялото време. Кампанията е време за спор сред политиците и сред политиците и хората ”, счита ПР специалистът Георги Куртев. “Тъжното е, че няма нова партия или съдружие на тези избори. Всички са маскари и са взели участие в ръководството ”, добави още той.

Според доцент Гълъбов “Продължаваме Промяната ” имат потребност от друга тактика, с цел да останат в ръководството. “ПП очевидно ще повтарят през цялата компания това, което към този момент повтарят - офанзивите си против ГЕРБ, битката с корупцията, това, че са създали доста положителни първи стъпки. Ако не трансформират смяната, най-вероятно няма да продължат. Перспективата да получат резултат, непосредствен до този през ноември, не е огромна ”, счита той. “В същото време ГЕРБ-СДС стоят устойчиво. От тях зависи дали ще продължат с рецензиите си към ръководството или ще имат задоволително способена експертиза, с цел да са в положение да застанат по-скоро в положителна акция ”, разясни политологът.

Възможна ли е отборна игра сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и президента? Доц. Гълъбов е безапелационен, че няма такава възможност. “става дума за разнообразни тактики, метод и цели ”, съобщи той.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР