В подобно лявоцентристко правителство трябваше да има подкрепа, но отвън,

...
В подобно лявоцентристко правителство трябваше да има подкрепа, но отвън,
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Не мога да разбера човек от ДСБ - харесвал Бойко Рашков, но не и Корнелия Нинова

В сходно лявоцентристко държавно управление трябваше да има поддръжка, само че извън, както направи Радан Кънев със своята почтена позиция. По-добре е да излезеш от хомота и да останеш отвън кабинета, сподели още Коларова.

Дясното в Народното събрание съществува към момента поради гражданската квота. Когато обаче се конструира сходен кабинет, не съм уверена, че да се даде единствено общественото министерство, ще е задоволително, тъй като се получава парцелиране. Социалното министерство зависи от финансовото, а то - от премиера. Възможността на Българска социалистическа партия да наложи левите политики е извънредно лимитирана. Присъствието на левицата мощно девалвира. Много по-естествено беше Корнелия Нинова да бъде ръководител на Народното събрание, само че нямаше по какъв начин да се случи, защото от Демократична България нямаше да се съгласят ", добави тя.

В България има недоумение и нездравословен негативизъм за посланичество на ползи. Лобирането съществува на всички места по света. Важното е то да е транспарантно. Логиката е да бъде спестена некомпетентността на държавната администрация, съобщи още Коларова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР