В подобни случаи политиката на университета е да се ползва

...
В подобни случаи политиката на университета е да се ползва
Коментари Харесай

Проф. Герджиков ще е в платен отпуск за изборите, ще взима заплата от СУ

В сходни случаи " политиката на университета е да се употребява заплатен отпуск при всяка опция ", с цел да се понижи размерът на бъдещото обезщетение за невзет отпуск, допълниха от СУ, написа " Сега ".

През интервала на президентската конкуренция Анастас Герджиков ще бъде заместван от тримата зам.-ректори, които и до този миг имат пълномощие да го съставляват – доцент Георги Вълчев, проф. Елиза Стефанова и проф. Васил Маринов.

Друг претендент за президент - номинираният от " Правосъдие за всеки " ръководител на Върховния касационен съд Лозан Панов, е излязъл в неплатен отпуск, оповестиха от съда. Отпускът на Панов е от 5 октомври, а до момента в който го няма в съда, функционалностите му ще извършва шефката на Търговската гилдия Дария Проданова.

Според наредбите на Изборния кодекс претендентите за държавен глава наложително би трябвало да употребяват неплатен длъжностен отпуск или заплатен годишен отпуск за времето от регистрацията до оповестяването на резултатите от изборите, когато заемат работа в администрацията на държавен или локален орган.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР