В подготвяната план-програма за ремонти на републиканските пътища през 2022

...
В подготвяната план-програма за ремонти на републиканските пътища през 2022
Коментари Харесай

АПИ: Ремонтът на пътя Пиргово - Мечка започва през тази година

В подготвяната план-програма за поправки на републиканските пътища през 2022 година е препоръчано секторът на 15 км от второкласния път Пиргово – Мечка да бъде включен за настоящ ремонт

Това заяви вестник базирайки се на информация от АПИ. За ремонта е направен софтуерен план през 2020 година Предвижда се замяна на асфалтовата настилка, възстановяване на отводняването, монтиране на нови ограничаващи системи, пътни знаци и маркировка. Те ще бъдат предоставени след подписване на нов контракт за поддържането – настоящо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при спешни обстановки, на републиканската пътна мрежа в област Русе.

За реконструкцията на съществуващото кръстовище при пресичането на пътя Русе – Пиргово с първокласния път Русе – Велико Търново, в подготвяната капиталова стратегия на АПИ е планувано през тази година да бъде предоставено изработването на механически план. Това е първата и наложителна стъпка за предприемането на качествени строителни работи. Въз основа на готовия план по-късно ще може да се възложат и изпълнят нужните действия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР