В почти цяла Европа от днес се въвеждат допълнителни мерки

...
В почти цяла Европа от днес се въвеждат допълнителни мерки
Коментари Харесай

Пандемията COVID-19: В Европа затягат мерките за сигурност

В съвсем цяла Европа от през днешния ден се вкарват спомагателни ограничения за ограничение на разпространението на COVID-19.

Това се случва, откакто Световната здравна организация разгласи болестта за пандемия.
Световната здравна организация разгласи ковид за пандемия Това разгласи в сряда на брифинг в Женева генералният шеф на СЗО
Училищата за деца над 14 години в Австрия затварят в понеделник, а началните и детските градини ще разхлабен децата от сряда.

Извънредната почивка ще бъде слята с Великденската и ще продължи до 12 април., Учебният развой за гимназистите ще продължи онлайн.Търсят се разновидности за отпуски на родителите с дребни деца.

Препоръчва се работа от у дома. За едно денонощие случаите на ковид в страната се усилиха от 246 на 302. Близо 5800 души са тествани за съществуване на болестта.
COVID-19 във Англия: Сред инфектираните е и заместник-здравният министър 456 души са с позитивни проби за ковид, за последните 24 часа те набъбнаха с над 80
Подобни ограничения одобри и държавното управление на Косово. Преустановява се образователната активност в учебни заведения, детски градини и университети до 27 март.

Въвежда се медицински и полицейски надзор на всички жители, които идват от зони на зараза, те ще бъдат поставяни под карантина.
Страх в Италия: Пълна обществена изолираност в битката с COVID-19 На Ботуша не може да се излиза без позволение, работят единствено питателните магазини и аптеките
Датските управляващи също взеха решение учениците и студентите се разпускат за за две седмици от понеделник. Всички чиновници в държавния бранш, чиито действия не са извънредно значими, ще бъдат бъдат пуснати в отпуск.

В Дания записаните случаи на ковид през вчерашния ден станаха 514, откакто от понеделник се усилиха 10 пъти.
Първи смъртен случай от COVID-19 в Гърция Мерките в Италия, която остава най-тежко засегнатата страна в Европа, се стягат още повече
Чехия вкарва надзор на границите си с Германия и Австрия, не разрешава се пресичането на границата отвън формалните контролно-пропускателни пунктове за ограничение на разпространяването на ковид.

Страната, която е част от Шенгенското пространство, вкарва тези ограничения от на следващия ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР