В почти половината от населени места в България мъжете, станали

...
В почти половината от населени места в България мъжете, станали
Коментари Харесай

В половин България мъжете, станали татковци, почерпиха с Каменица по повода

В съвсем половината от обитаеми места в България мъжете, станали бащи, са почерпили с Каменица по щастливия мотив. Това демонстрират данните от акцията „ Каменица за баща “, която се организира в интервала от 1-ви септември 2021 година до 31-ви януари 2022 година

Над 21 000 участника се записаха за целия интервал на акцията, а адресите, на които получиха своите стекове Каменица с по 24 бутилки от 330 мл., са в 2228 обитаеми места от общо към 5000 с непрекъснато живеещи в тях хора на територията на България.

„ Много сме щастливи, че акцията „ Каменица за баща “ зарадва татковци от безусловно всички краища на страната. Получихме неповторими регистрации от над 2200 обитаеми места, което е доказателство, че изпълнихме желанието си да бъдем до татковците в този значим и прочувствен миг за тях “, изясни Тодор Асенов, Бранд управител „ Каменица “.

Съвсем разумно обитаемоте места с най-вече почерпили с Каменица са огромните градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Впечатляващ е фактът, че в над 900 дребни обитаеми места има по един татко, който се е записал и е получил стек Каменица. Най-малкото обитаемо място, откъдето има записал се татко в акцията, е село Съботковци с 42-ма поданици по публични данни.

Сред татковците, получили стек Каменица за почерпка, има и доста правилни почитатели на марката като троент първенец от шампионата „ Каменица Фен Купа “, както и повторен участник във финалните дуели на шампионата.

Наздраве за татковците с Каменица! Каменица – всяка глътка има история!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР