В по случай на седмицата на висшата мода в Париж,

...
В по случай на седмицата на висшата мода в Париж,
Коментари Харесай

Гордост! Наталия Гуркова облича световния елит. Нейни рокли изгряха във Vogue

В по случай на седмицата на висшата мода в Париж, модерно марката на Наталия Гуркова – “Queen by NG ” взе присъединяване на блестящо събитие, проведено от дизайнера на бижута Ина Лазов,  в чест на  “Safe Soul ” – самодейността за избавяне на почвата основана от Сад Гуру!

 

Очарователната Ина блестеше в златна рокля “Princess Gold от “Queen by NG ”. На събитието приставаха най-ярките представители от стилния хайлайф на Париж – дизайнери,модни стилисти, инфлуенсъри фотографи и клиенти. Разбира се, то бе отразено от водещи публицисти на авторитетните издания като “Воуг ”, “Ел ”, “Мари Клер ” и други, които показаха своето удивление.

Друг знаков френски дизайнер Christophe Guillarme също показа своята откотюр нова сбирка. Специално с цел да уважат ивента пристигнаха  посетители от целия свят като Русия, Бразилия, Норвегия и Казахстан. Те имаха удоволствието да се насладят на бутиковото френско шампанско Jeanson.

 

Изисканите шефове подготвиха огромно многообразие от вкусни рибни, месни и вегетариански ястия с тънък свършек от шоколад с трюфел. За комфорта на своите посетители домакинът Ина Лазаров се бе погрижила със специфична защита, защото проявлението на диамантените бижута изисква това.

“За самото показване и обличане на гостите разполагах с персонален помощник, с цел да може на всеки да се обърне персонално внимание. Първата презентация на марката ми в чужбина е точно в Париж - меката на модата. Дефилето мина с огромен интерес и получи необикновен триумф, за което съм доста щастлива. Концепцията на марката – “Queen by NG ” е, че всяка жена заслужава да се усеща и наподобява като кралица ”, показа Гуркова.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Наталия Гуркова елит рокли Vogue “Queen by NG ”
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР