В по-голямата част улица Добруджански край тепърва ще се изгражда.

...
В по-голямата част улица Добруджански край тепърва ще се изгражда.
Коментари Харесай

Ангел Джоргов: От утре ще има сериозно затруднение на трафика по бул. Цар Борис III

" В по-голямата част улица " Добруджански край " занапред ще се построява. В главната част ремонтът съставлява създаване на улицата, а в източният край е ремонт по съществуващо състояние. Става въпрос за нова улица с нови инженерни мрежи, с тротоар от страната на постройките, и с паркиране от лявата страна. Около два месеца са планувани за построяването на улицата ". Това сподели на Столична община Ангел Джоргов след инспекция на ремонтните действия на улица " Добруджански край ", р-н Сердика, в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ От на следващия ден по линията на главния ремонт на трамвай номер 5 стартира пресичането на околовръстното шосе с " Цар Борис " III, като на два пъти за към три седмици – на две половини без цялостно затваряне, ще бъде построен новият релсов път и контактната мрежа. Очакваме да има съществени усложнения с придвижването, и по тази причина приканвам жителите да потърсят различни направления. Наясно сме, че те не са чак толкоз доста ”, заяви Джоргов.

Заместник-кметът на Столична община сподели, че се работи на три основни кръстовища. Той посочи, че по тях ще се работи поредно, а не по едно и също време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР