В по-голямата част от страната времето ще е предимно слънчево.

...
В по-голямата част от страната времето ще е предимно слънчево.
Коментари Харесай

Режещ студ прогнозират синоптици! Обратът идва до часове с р...

В по-голямата част от страната времето ще е най-вече слънчево. Максималните температури леко ще се намалят и ще са сред 19-21°С, малко по-високи в Югозападна България и в Горнотракийската равнина – до 22-23°С. Ще духа слаб до сдържан вятър от североизток. Такава е прогнозата на синоптиците от Meteo Balkans ( " Метео Балканс " ) за петъчния ден. В събота обаче градусите падат внезапно.

Времето в София: 

През деня ще доминира слънчево време. Максималните температури едва ще се намалят и ще са сред 20-21°С.

Прогноза за фини прахови частици:

Очакваме завишаване на ФПЧ над София, Пловдив и Пазарджик и Велико Търново, като стойностите на PМ2.5 и РМ10, ще са към 60-70 µg/m3 при средноденонощната норма към 50 µg/m3.

Времето по Черноморието:

През деня ще доминира раздрана облачност. Максималните температури на въздуха ще са 19-20°С. Вълнението на морето ще е към 1-3 бала.

Времето в планините:

През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от североизток. Максималната температура на 1200-1300 метра ще е към 15-16°, на 2000 метра - към 9-10°С.

Времето на Балканите:

Очакваме отлично време на полуострова. Над крайните северни региони от Балканите ще бъде по-облачно, а тук-там над Карпатите ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от североизток и с него ще продължи да прониква студен въздух.

В събота над Западна и Централна България времето ще е слънчево, сутринта тук-там в низините и котловините видимостта ще е понижена. Над източните региони в часовете преди обяд ще има забележителна ниска облачност или мъгла. Вятърът ще е слаб от североизток, в доста региони ще стихва. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 17° и 22°. В неделя със слаб вятър от запад-югозапад дневните температури ще се покачат с 2-3 градуса. Времето ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР