В пловдивската общинска болница Св. Мина наличните количества кислород ще

...
В пловдивската общинска болница Св. Мина наличните количества кислород ще
Коментари Харесай

Проверка по места на Actualno.com: Болниците се справят с кислорода, но са пълни с пациенти с COVID-19

В пловдивската общинска болница " Св. Мина " наличните количества О2 ще стигнат най-вече за още ден. Тази вест на Нова телевизия от 2 ноември беше опровергана пред персонално от проф. Петър Петров, шеф на болничното заведение.

Проф. Петров акцентира, че има закъснение на доставка на О2, само че това не значи, че лечебното заведение ще остане без нужното количество.
 Производителите на О2 желаят ограничение на доставките за промишлеността, с цел да има за лечебните заведения Производителите на О2 желаят ограничение на доставките за промишлеността, с цел да има за лечебните заведения
Риск за дефицит на О2 има, в случай че не се координират нещата сред производителите. Това съобщи пред Българска национална телевизия Марин Димитров, шеф на к...

Иначе обстановката в болничното заведение е сходна на тази в доста други лечебни заведения от цялата страна – леглата за заболели от ковид са изцяло заети. Заради това болничното заведение открива спомагателни кревати.

получи информация и за моментното положение на нещата в пернишката болница " Рахила Ангелова ". Припомняме, че Перник е в топ 3 на областите с най-висока заболеваемост от ковид в страната, дружно с Монтана и София-град. От пернишката МБАЛ споделиха, че все още нямат проблем с количествата О2 – казусът е в запълнения потенциал за лекуване на COVID-19.

Подобна е информацията и от една от най-големите и известни софийски болница –. Там има 176 кревати за заболели от ковид и всичките са заети. Няма проблем с кислорода, потвърдиха от лечебното заведение пред само че има конкретизиране, че влиза в действие заповед за прекъсване на планувани лечебни действия и интервенции, като е по този начин от 10 дни насам.

Към през вчерашния ден вечерта и от болничното заведение в Монтана потвърдиха, че към този момент нямат проблем с кислорода, въпреки в един миг да са имали. Там също огромният проблем е напорът на пациенти с ковид – 35 души, 30 от които се нуждаят от О2, а по Националния проект за ковид в лечебното заведение е трябвало да има 23 кревати.
 Какво е сатурация и за какво е значима? Какво е сатурация и за какво е значима?
В подтекста на превзелата ни емидемия от Ковид-19 вероятно сте чували, че е от особена значимост да се следи сатурацията на пациента и да...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР