В пловдивска болница се самоуби овчарят Бейсим Реджеп от минералбанското

...
В пловдивска болница се самоуби овчарят Бейсим Реджеп от минералбанското
Коментари Харесай

Самоуби се овчарят Бейсим, който избяга от 200 барети и полицаи край Сърница

В пловдивска болница се самоуби овчарят Бейсим Реджеп от минералбанското село Сърница, който стана прочут, откакто през ноември 2021 година съумя да избяга от 200 служители на реда. За нещастието оповестиха негови близки, обезпокоени, че нямат информация за случая и към този момент 4 дни не могат да приберат натрупа.

" Бейсим беше в УМБАЛ " Пловдив " като компаньон на болен човек от селото. Това, което разбрахме, е че на 7 март в 23 часа е скочил от тераса, като отворил вратата и се засилил ", описаха пред " Марица " околните му. Те допълниха, че са известени на идващия ден и се учудват, че никой не е видял какво се случва и не се е опитал да го спре. Трудно им е да повярват, че 57-годишният мъж е протегнал ръка на живота си.

" Сигналът е подаден на тел. 112 на 7 март в 23.30 часа. По първична информация индивидът е скочил от тераса на 9-ия етаж. Близките са известени на идващия ден ", разясниха от полицията.

Тъй като става въпрос за самоубийство, а не за естествена гибел, е формирано досъдебно произвеждане, а казусът е докладван на прокуратурата. Тя ще се произнесе след аутопсията. Едва по-късно тялото ще бъде предадено на околните. От полицията бяха безапелационни, че е открита самоличността на починалия, след което незабавно околните са осведомени за случилото се. Подчертаха, че постоянно на околните се дава цялостна информация.

Скромният чобанин от Сърница се прочу през ноември 2021 година, откакто стреля със самоделна пушка при междусъседски скандал, тленен от години, а по дирите му потеглиха 200 служители на реда, жандармеристи и барети от СОБТ. В последна сметка мъжът бе хванат от различен пастир в Кърджалийско. След случая в Сърница потегли подписка в поддръжка на кроткия Бейсим. Той получи 2-годишна условна присъда с изпитателен период от 4 година от Районния съд в Кърджали за държане на нелегално оръжие. От съда в Хасково бе осъден с 2 година и половина условно с 4 година и 6 месеца изпитателен период за закана за ликвидиране и владение на нелегално оръжие, откакто обвиняването за опит за ликвидиране бе свалено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР