В Пловдив ще бъде организиран мощен 3х3 Bulgaria - стрийтбол

...
В Пловдив ще бъде организиран мощен 3х3 Bulgaria - стрийтбол
Коментари Харесай

Мощен 3Х3 турнир в Пловдив този уикенд

В Пловдив ще бъде проведен мощен 3х3 Bulgaria - стрийтбол на шампионата тази година. На 01.09.2018г от 09:00 часа, почитателите на играта с оранжевата топка под тепетата ще се радват на целодневен шампионат по 3х3 баскет за всички възрасти.

Генералният спонсор на конкуренцията MAX-Sport 3x3 Bulgaria и Младежки център " -Пловдив ще дават съвършени условия за игра на дребни и огромни на баскетболната площадка на " Младежки Център Пловдив " намиращ се на Гребна база.

Първата половина на съботния ден ще бъде отдадена на подрастващите баскетболисти от града и района. Състезанията ще бъдат разграничени на възрастови групи за момчета и девойки до 12 до 15 и до 18 години,в 16:00 часа стартира шампионатът за мъже и дами 18+ години.

Турнирът за 18+ ще има такса за присъединяване в размер на 40.00 лв. за тим. Събраната сума от таксите ще образува награден фонд,който ще бъде разпределен сред финалистите. По време на шампионатът ще се състоят и състезания за забивки и пукотевица от тройката.

Игрищата на " Младежки център " в Пловдив оферират съвършени условия за образуване на шампионати по стрийтбол. Състезанията ще се организират на две стадиони, площадката има трибуни и всички условия за прекарването на един страховит състезателен ден за приятелите и роднините на младите баскетболисти. За поддържане на настроението са планувани игри с публиката, музика през целия ден и наложително първокласен баскетбол.

В късния следобяд, в 16:00 ч. ще стартира елитният шампионат за мъже над 18 години, в който ще вземат присъединяване доста тимове от страната, от Пловдив и района. Всички тимове ще получат екипи за игра. Записване за шампионата към този момент върви на уеб страницата на 3x3planet.com.и на фейсбук страницата на 3x3 Bulgaria - https://play.fiba3x3.com/events/705a6bba-b7d7-4000-8485-f837322796c6/teams. При запълване на броя от 16 отбора в интернет записването на тимовете на 18+ години, регистрация на място няма да се прави.

Събитието ще се състои със съдействието на " Младежки център " -Пловдив в лицето на Димитрия Тодорова-Андонова -директор Оперативна програма " Пловдив. Самата тя съобщи по отношение на проявата: " Една от главните цели на Младежки център - Пловдив е да поддържа и стимулира децата и младежите в тяхното развиване. Нашия екип застава зад всяка една прелестна самодейност,която има за цел да усъвършенства и развие уменията и гения на младежите! И в името на тази наша обща идея ви каним да се присъедините на 01.09.2018 г и да станете част от това неповторимо преживяване "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР