В Пловдив се проведе заседание на Управителния съвет на Аматьорската

...
В Пловдив се проведе заседание на Управителния съвет на Аматьорската
Коментари Харесай

Проведе се заседание на Управителния съвет на АФЛ

В Пловдив се организира съвещание на Управителния съвет на Аматьорската футболна лига, на което членовете му бяха осведомени с плануваните промени в нормативната уредба за идващия спортно-състезателен сезон 2023/2024 година

От страна на Българския футболен съюз участваха техническият шеф Георги Иванов, шеф „ Първенства и шампионати “ Валентин Чакъров, секретарят на СТК Неделчо Михайлов, ръководителите на Зоналните препоръки в Пловдив, Велико Търново и Варна – Огнян Златков, Бончо Генчев и Георги Мирчев, както и секретарят на ЗС София Николай Младенов и координаторът на ЗС Пловдив Атанас Узунов. Заседанието бе намерено от президента на АФЛ и член на Изпълкома на БФС Румян Вълков.

Освен с измененията в нормативните документи, участниците бяха осведомени и с плана за категоризация на клубовете, както и с детайлности за подновяването на шампионата Преглед на гениите от Трета лига, който е плануван за началото на юни на терените на Национална футболна база „ Бояна “.

Снимка: bfunion.bg 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР