В Пловдив резултатите са добри, както и в София, и

...
В Пловдив резултатите са добри, както и в София, и
Коментари Харесай

Манол Пейков: Не отчитам резултата ни като добър, беше важно да сме първа сила

" В Пловдив резултатите са положителни, както и в София, и в Русе печелим. Печелим и по-голямата част от мандати отвън страната, с изключение на, несъмнено, Турция. Мисля, че това е добра вест. За жал обаче общият ни народен избор не задоволително висок. Може да разискваме дълго време какви са аргументите, всички се досещаме какви могат да бъдат те, само че аз не го регистрирам като добър резултат, тъй като беше значимо да влезем като първа политическа мощ. "

Такава оценка даде на изборния резултат на обедиинението " Продължаваме промяната-Демократична България " едно от знаковите лица на Демократична България Манол Пейков в ефира на. Пловдивчанинът бе подложен под номер 7 в листата, само че си завоюва преференции с цел да я размести и да влезе в идващия парламент.

Вчера Централната изборна комисия разгласи резултата при 100 % обработени протоколи (преди повторната проверка) и той сподели близо 2 на 100 преднина на ГЕРБ пред ПП-ДБ.

Манол Пейков разяснява още, че се надява този път да има по-дълго работещ парламент, устойчиво държавно управление и работещи парламентарни комисии.

Освен с издателската си активност, той е известен и с благотворителните дела, които провежда - в помощ на потърпевшите от войната в Украйна и от земетресенията в Турция и Сирия. През последните седмици той провежда и дарителска акция за избавяне на родната къща на Димитър Талев в Прилеп. Собствениците ѝ оферират да я продадат на българската страна, само че все още ответни дейности няма.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР