В Пловдив поставяме от 8 години, а в цялата страна

...
В Пловдив поставяме от 8 години, а в цялата страна
Коментари Харесай

Кметът Тотев: 8 години сме хвърляли сол, настилката е качествена

В Пловдив слагаме от 8 години, а в цялата страна имаме над милион квадратни метра настилки, това описа комерсиалният шеф на компанията, снабдител на продукцията " земелрок " (включително и за града под тепетата) Васил Попов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Попов отбрани продукцията си, откакто стана ясно, че поради непълен бюджет не целият план за площад " Централен " ще може да се извърши с гранит.

" За нас природата е съвършеното, по тази причина и природата е наш образец ", увери той и даде формулата за горния пласт на настилката " Pastella ", в която се употребяват подбрани материали от природата - преди всичко специфичен кварц със зърнометри от 2 до 4 милиметра за устойчивост; кварц за визия и още веднъж за резистентност и на трето място - чист кварцов пясък.

" В Пловдив слагаме от 8 години, след 8 зими и всеки може да види по какъв начин се държи ", настоя Попов. " 8 години сме хвърляли сол, настилката е качествена ", разяснява и кметът Иван Тотев, признавайки, че земелрокът въобще не е толкоз неприятен като материал.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР