В Пловдив на 10 юни от обяд до полунощ ще

...
В Пловдив на 10 юни от обяд до полунощ ще
Коментари Харесай

Pacho & Pepo: Събота ни очаква незабравимо преживяване на фестивала Lost in hills в Пловдив

В Пловдив на 10 юни от обяд до среднощ ще се организира фестивала Lost in hills. Фестивал на електронната музика. Повече информация научаваме от двама участници – Павел Делев - Pacho и Петър Филипов - Pepo.

„ Ние сме едни от пионерите на електронната музика в България. Специално за града вършим първите събития още през 1997-98 година и до ден сегашен продължаваме да поддържаме тази електронна просвета. Музиката е хаус, тек хаус, техно. Това е една просвета, която ние развиваме и поддържаме. Поради тази причина стигнахме до този доста атрактивен фестивал, концепцията за който имаме от повече от 10 години “, сподели Павел Делев.

„ Това е една наша фантазия, която ние от дълги години се опитваме да изпълним и най-сетне благодарение на Община Пловдив имаме тази опция. Билети може да се купят от bilet.bg, както и от каса на Абаджийска 11 мюзик шоп електрика в Капана. Очакват към 20 диджея на две подиуми. Гвоздеят в програмата ще бъде нашият другар и топ DJ Chus от Испания. Очакваме едно незабравимо прекарване на 10-и “, сподели Петър Филипов – Pepo.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР