В плевенското село Коиловци днес освен да гласуват на предсрочните

...
В плевенското село Коиловци днес освен да гласуват на предсрочните
Коментари Харесай

В плевенското село Коиловци избират кмет на балотаж

В плевенското село Коиловци през днешния ден с изключение на да гласоподават на предварителните парламентарни избори, гласоподавателите би трябвало да решат кой да бъде кмет на обитаемото място. До балотажа се стигна след като на първия тур на частичните локални избори предходната неделя никой от четиримата претенденти за кметското място не събра задоволително гласове в своя поддръжка.

Днес на балотаж се явяват претендентът на коалиция " Левицата " - Валя Габрова, за която на първия тур гласоподаваха 164 души и Миглена Василева, издигната от партия ГЕРБ, събрала 150 гласа в своя поддръжка. 

Изборният ден стартира в 07:00 часа и би трябвало да завърши в 20:00 часа, като е допустимо той да бъде продължен с един час, в случай че има искащи да упражнят правото си на глас. 

Изборният ден в селото стартира обикновено, без произшествия, заяви ръководителят на Общинската изборна комисия Ярослав Димитров.

В Коиловци за локалния избор са образувани две секционни изборни комисии - една стационарна и една преносима. Избирателите са 702-ма. От тях предходната неделя до изборните урни отидоха 404.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР