В плевенската болница Сърце и Мозък разполагат с високоспециализирана апаратура

...
В плевенската болница Сърце и Мозък разполагат с високоспециализирана апаратура
Коментари Харесай

В плевенската болница Сърце и Мозък разполагат с апаратура за фетална морфология

В плевенската болница " Сърце и Мозък " разполагат с високоспециализирана инсталация за фетална морфология, оповестиха от лечебното заведение. 

С феталната медицина осигуряваме най-хубавите грижи за плода и майката, безапелационна е доктор Добринка Гинчева, акушер-гинеколог в болничното заведение.

Високоспециализиранoто и в детайли ултразвуково проучване на вътреутробното развиване на плода и протичането на бременността в другите гестационни седмици се прави със актуалния уред Samsung HERA W9, посредством който се правят 2D-, 3D- и 4D-ехография с доплерово проучване.

В лечебното заведение бъдещите майки могат да си създадат ранен и късен биохимичен скрининг, скрининг за прееклампсия в обособените периоди на бременността, ранна фетална морфология и фетална морфология във втори и трети триместър.

По време на прегледа се прави оценка на главните органи и системи, темпа на напредък и развиването на плода и се изключват вродени аномалии, прибавиха от болничното заведение. 

Консултациите със експертите в болница " Сърце и Мозък " - Плевен се организират от понеделник до петък след авансово записване на тел. 064 678-400. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР