В Плевен започна ремонт на бул. "Георги Кочев" в участъка

...
В Плевен започна ремонт на бул. "Георги Кочев" в участъка
Коментари Харесай

В Плевен започва ремонт на част от основен булевард

В Плевен стартира ремонт на бул. "Георги Кочев " в сектора от кръстовището с ул. "Гренадирска " до пътния надлез над жп линията София - Варна, оповестиха от общината.

Началото на строителните действия е от 8 май при подобаващи метеорологични условия. Ремонтът ще бъде изпълнен на два стадия по план за обезпечаване на устойчива градска среда на Плевен.
През първия придвижването на МПС ще бъде спряно по бул. "Георги Кочев " вляво от оста на улицата по цялата дължина на ремонтирания сектор. Движението ще се реализира в двете посоки в другото улично платно с ограничаване на скоростта до 30 км/ч и ограничаване за прекосяване на пешеходци в сектора по трасето.

Движението на МПС ще бъде спряно и по ул. "Ив. Миндиликов " в сектора от входа за Автогара - Плевен до бул. "Георги Кочев ". Движението на МПС ще бъде пренасочено по обходен маршрут и лимитирано за прекосяване на пешеходци в сектора от трасето. Очакваната дълготрайност на първи стадий от ремонта е до 4 юли т.г.

През втория стадий придвижването на МПС ще бъде спряно по бул. "Георги Кочев " вдясно от оста на улицата по цялата дължина на ремонтирания сектор и ще се реализира в двете посоки по към този момент ремонтираното през първи стадий улично платно с ограничаване на скоростта до 30 км/ч. За прекосяване на пешеходци в сектора ще има ограничавания. Разрешено ще бъде прекосяването на МПС по ул. "Ив. Миндиликов ". Очакваната дълготрайност на втори стадий е до 4 септември т.г., се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР