В Плевен шестнайсетгодишният Мартин Бешков дари паричната си награда от

...
В Плевен шестнайсетгодишният Мартин Бешков дари паричната си награда от
Коментари Харесай

Ученикът, спасил кръста в Плевен, дари наградата си за лечение на 8-годишно

В Плевен шестнайсетгодишният Мартин Бешков подари паричната си премия от Общината за лекуване на осемгодишната Никол Цановска. Възпитаникът на Езиковата гимназия извади Богоявленския кръст от водите на река Вит на Йордановден.

Мартин Бешков е възпитаник в паралелка с проучване на британски и съветски език. След като кметът Георг Спартански му връчи сумата като премия, Мартин разгласи:

" Тези пари сме решили да ги дарим за болното момиченце Никол ".

Кметът Спартански го поздрави и пожела: " Аз мисля, че като имаме такива младежи в Плевен, с такива сърца - това демонстрира, че и родителите ти вярно са те възпитали да бъдеш и човек, можа единствено да им благодаря...Да му пожелаем да е здрав и сполучлив и да дава добър образец на младежите освен в Плевен, това да се чува, да има повече такива момчета ".

В Плевен не престават самодейностите, с които се набира сума за лекуването на 8-годишната Никол. До момента " Мото Коледа " подари 13 хиляди лв.,

Балетен театър на клуб " Спирит " също събра средства за незабавното лекуване на момиченцето със злокачествено заболяване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР