В Плевен с празнично шествие на рокери бе поставен финалът

...
В Плевен с празнично шествие на рокери бе поставен финалът
Коментари Харесай

Мотористи с костюми на Дядо Коледа преминаха по улиците на Плевен

В Плевен с празнично шествие на рокери бе подложен финалът на благотворителната акция " Мото Коледа ". Тя се провежда от мото клубовете в града за единадесета поредна година.

Мотористи, облечени в костюми на Дядо Коледа и джуджета, се събраха на паркинга на огромен хипермаркет, откъдето потеглиха на обиколка из улиците на града.

" Тази година акцията ни е още по-успешна. До момента от част от отворените кутии, от двата концерта и благотворителния базар, които организирахме, както и суми, дарени от хора, поискали анонимност, сме събрали над 18 хиляди лв. ", сподели за Българска телеграфна агенция Божана Костова от уредниците на самодейността.

Тя добави, че се чака единствено от днешния ден да бъдат прибавени още към пет хиляди лв., а следва да се отворят кутиите, ситуирани на разнообразни места в региона. " Очакваме да подобрим върха от предходната година, когато събрахме над 20 хиляди лв. ", добави Божана.

Празничната обиколка на мотористите продължи към обществените центрове за деца в Плевен, за които са приготвени празнични пакети с лакомства. Шествието по традиция приключва на площад " Възраждане ". 

Каузата на " Мото Коледа " е да се съберат средства за подкрепяне на лекуването на заболели деца. През предходната година финансова поддръжка бе дадена на фамилиите на пет плевенски деца.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР