В Плевен повишават цената на билета за обществения транспорт с

...
В Плевен повишават цената на билета за обществения транспорт с
Коментари Харесай

Повишават цената на билета за обществения транспорт в Плевен с 50%

В Плевен покачват цената на билета за публичния превоз с 50 % и от 1 март ще коства 1,50 лв.. Запазва се обществената политика за облекчено пътешестване на възпитаници и пенсионери.

Решението е на Общинския съвет от днешното съвещание след спор. Още за цените на пътуването от инж. Ангел Несторово, шеф на „Тролейбусен транспорт“:

„Всички карти се усилват с 40% като се изключи ученическите. Те се резервират по в този момент настоящите цени. Това е доста положително решение на Общинския съвет, което ще поддържа комерсиалното сдружение сигурно. Можем да кажем на жителите на град Плевен, че публичният превоз ще се резервира по същия метод, както и досега съществува – постоянен, комфортен“.

Запазваме обществената политика, сподели Христо Таслаков, ръководител на групата съветници от „Демократична България – Обединение “:

„Предстои вкарване на електрически рейс. Ще покриваме линии, които няма да носят финансова изгода, само че ще ги пускаме в името на обществената им такава. Пример давам с пътуването до Панорамата, до Кайлъка“.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР