В Плевен на 20 декември ще бъдат наградени най-добрите спортисти,

...
В Плевен на 20 декември ще бъдат наградени най-добрите спортисти,
Коментари Харесай

На 20 декември ще бъдат наградени най-добрите спортисти, треньор и отбор на годината на Плевен

В Плевен на 20 декември ще бъдат наградени най-хубавите спортисти, треньор и тим на 2022 година. Това заяви през днешния ден Ирена Николова, шеф на отдел " Спорт " в общината. До 30 ноември бе крайният период за изпращане на анкетните карти за гласоподаване в обособените категории. Предстои комисия с ръководител заместник-кметът Стефан Милев да ги заключи.

В обичайна ранглиста на Община Плевен в категория " Спортист на годината " са номинирани общо 31 състезатели, измежду които двойка по спортни танци. Излъчените състезатели са от тринадесет типа спорт.

В категорията " Перспективен играч до 14 години " са номинирани 32-ма спортисти от единадесет типа спорт. За " Отбор на годината " изборът е сред шест кандидатури – баскетболният Спартак, Спортен клуб по битка, Клуб по бойни изкуства Петромакс, Стрелкови клуб Виа, футболния Спартак и хандбалния Полюс - ТМ.

Шестима са номинираните треньори за номер 1 за годината – Любка Валентинова (спортни танци), Красимир Бислимов (футбол), Йонко Вутов (хандбал), Светлин Шиндов (борба), Никола Николов (лека атлетика) и Илия Кирилов (стрелба).

Церемонията по награждаване на най-изявените спортисти, треньори и тимове на Плевен за 2022 година ще се организира в зала " Ферия ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР