В плана на гръцката полиция се предвижда да бъде включено

...
В плана на гръцката полиция се предвижда да бъде включено
Коментари Харесай

Дронове и снайперисти ще пазят Ердоган в Гърция

В проекта на гръцката полиция се планува да бъде включено и въздушно наблюдаване с хеликоптер на службите на реда, до момента в който дронове ще дават изображение онлайн в оперативния център на основната полицейска дирекция в Атика.

Полицейски сили ще бъдат мобилизирани по централните пътища на Атина, откъдето ще премине кортежът на Ердоган, а снайперисти ще бъдат ситуирани по високи здания.

Мерките за сигурност, които ще трансфорат гръцката столица в „ цитадела “, както показва изданието, ще бъдат нараснали и на интернационалното летище „ Елефтериос Венизелос “ по време на идването на турския президент.

Заради визитата ще бъде краткотрайно спряно придвижването на транспортни средства в центъра на гръцката столица.

Според гръцката национална телевизия ЕРТ ограниченията са взети на база предходното посещаване на турския президент в Атина пред 6 години.

На 7 декември в Атина за първи път от няколко години ще заседава Висшият съвет за съдействие сред Гърция и Турция. Той ще бъде управляван от гръцкия министър-председател Мицотакис и турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

Според турски дипломатически източници турският президент ще бъде съпроводен от седем министри и основния консултант на Ердоган Акиф Чагатай Кълъч, показва ЕРТ.

От гръцка страна, с изключение на Мицотакис, в диалозите ще вземат участие министрите на външните работи, на защитата, на стопанската система, на образованието, на миграцията, на отбраната на жителя, на културата и туризма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР