В плажното издание на елитната международна бойна галавечер на 8

...
В плажното издание на елитната международна бойна галавечер на 8
Коментари Харесай

Бойната карта на SENSHI 17: 36 опитни бойци от 19 държави

В плажното издание на елитната интернационална бойна галавечер на 8 юли 2023 година феновете на бойните спортове у нас ще видят на арената 36 елитните спортисти , които ще премерят сили в 18 оспорвани дуела .

Бойното шоу ще се организира на 8 юли от 18:00 часа във Варна , на плажа пред ресто-рант " Море " в к.к. " Св. Св. Константин и Елена ", а вечерта дава обещание незабравими страсти за всички гости и епични борби на морския бряг от професионалните спор-тисти с атрактивни бойни умения на кръга.

В новото 17-то издание на професионалната бойна галавечер на плажната сцена ще се изправят в блян за победа мнозина от най-успешните кикбоксьори, ММА и муай тай бойци и майстори на бойните изкуства от няколко континента.
 Изключителни майстори на бойните изкуства са звездни посетители и рефери на SENSHI 17
Изключителни майстори на бойните изкуства са звездни посетители и рефери на SENSHI 17

17-о издание на професионална бойна галавечер SENSHI с именити рефери и известни участници следва на 8 юли

Бойната карта на интернационалната церемония вечер ще включва 18 зрелищни борби сред бойци от 19 страни по разпоредбите на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI.

Вижте титаничните дуели на мощно стимулираните за победа противници , които ви чакат на новото издание на SENSHI:

Двубой #1

Кат. -60 kg, устав: KWU Full Contact

Лувита Гутиерес, Испания vs. Монтана Артс, Нидерландия

Лувита Гутиерес е на 37 години от Испания. Те е народен първенец на K1 за 2023 година. Лувита е и европейски MMA striking първенец за 2021 и народен Sub първенец на страната си през същата година. Нейният дебют на кръга на SENSHI ще бъде пред публиката във Варна на 8-ми юли.

Монтана Артс е на 22 години от Нидерландия. Дъщерята на К-1 величието Петер Артс е повторен първенец на SENSHI. Нидерландката е притежател на купите Rings superfight през октомври 2021 и Den Haag superfight през септември 2020. В събота тя ще се бори за трета победа на SENSHI.

Двубой #2

Кат. -65 kg , устав: KWU Full Contact

Винченцо Алдоменес, Италия vs. Алишер Карменов, Казахстан

Винченцо Алдоменес е на 22 години от Италия. Тoй е италиански първенец по XFC. Италианецът ще направи своя дебют на бойната сцена на SENSHI.

Алишер Карменов е на 26 години и е от Казахстан. Талантливият войник е бронзов IFK международен първенец, първенец на KWU Asia и трети финалист на All Japan Open International. Алишер е взел участие 3 пъти на бойната сцена на SENSHI, като с всяко присъединяване бележи победа .

Двубой #3

Кат. - 70 кг, устав: KWU OPEN

Луиш Густаво, Бразилия vs. Делян Георгиев, България

Луиш Густаво е на 22 години от Бразилия, дебютант на арената на SENSHI. Носител е на голям брой трофеи измежду които и Spartacus MMA, победител на MMA Thunder Fight и Electra Fight първенец по муай тай.

Делян Георгиев е на 29 години от България и още веднъж е измежду новите попълнения на бойната сцена. Българинът е повторен международен първенец на IMMAF Amateur за 2017 и 2018, както и европейски първенец за 2017 в същата дисциплинираност. Той също прави дебюта си на кръга на 8 юли.

Двубой #4

Кат. 70 кг, устав: KWU Full Contact

Имамура Такуя, Япония vs. Марсио де Хесус, Бразилия

Такуя е на 38 години от Япония. Японецът до момента не е взел участие на SENSHI, само че има солидна биография от победи и трофеи. Той е първенец на Rajadamnern Stadium Super Welterweight, международен WPMF първенец в категория Middleweight, първенец по WPMF за Япония в категория Welterweight. Носител е на още доста трофеи и ще покаже съществени умения на кръга на SENSHI 17.

Марсио де Хесус е на 30 години от Бразилия. Сред триумфите на бразилеца се подреждат и първенец по муай тай на PAMSU Pan American, както и K1 Spartans първенец. Сред триумфите му е и международната шампионска купа на WMF Pro-AM по муай тай.

Двубой #5

Кат. 70 кг, устав: KWU SENSHI

Хосе Мария Кеведо, Испания vs. Алесио Малатеста, Италия

Хосе Мария Кеведо е на 31 години от Испания. Испанецът е OMKE муай тай международен първенец, MTGP първенец, както и повторен муай тай първенец на страната си.

Алесио Малтеста е на 21 години от Италия. Сред триумфите му се подреждат почетните MAX Muay Thai първенец, IMTKA международен и европейски първенец и MTGP интерконтинентален първенец.
 Теодор Христов преди SENSHI 17: Искам да съм безукорен на кръга, ще бъде здрав и трагичен дуел!
Теодор Христов преди SENSHI 17: Искам да съм безукорен на кръга, ще бъде здрав и трагичен дуел!

Боецът даде изявление за медията ни преди SENSHI 17

Двубой #6

Кат. -75 кг, устав: KWU Full Contact

Филип Биениас, Полша vs. Мубариз Агмалиев, Азербайджан

Филип Биениас е на 31 години от Полша. Елитният войник има зад тила си няколко извоювани трофеи. Той е народен първенец на K1, притежател на почетното второ място на европейската купа на WAKO и победител на шампионата Polish Low Kick.

Мубариз Агмалиев е на 30 години от Азербайджан, първенец на MixFight и WKF.И двамата бойци са дебютанти на бойната сцена на SENSHI.

Двубой #7

Кат. -75 кг, устав: KWU Full Contact

Фернандо Мартин, Испания vs. Михаил Велчовски, България

Фернандо Мартин е на 29 години от Испания. В бойната му автобиография се подреждат купите Sub международен първенец, интерконтинентален първенец, както и първенец на страната си.

Михаил Велчовски е на 24 години от България. Дебютът му на SENSHI бе по време на 16-ото издание, когато за жалост загуби от Еди Руиз. Представянето му обаче впечатли съдиите и те го наградиха с самостоятелния приз за " Боен дух ". Той е четирикратен първенец по кикбокс на България.

Двубой #8

Кат. -80 кг, устав: KWU Full Contact

Доминик Берецки, Унгария vs. Дани Траоре, Германия

Доминик Берецки е на 29 години от Унгария. Елитният войник е четирикратен народен първенец, европейски Superfightseries първенец и първенец на WKF.

Дани Траоре е на 28 години от Германия. Световен първенец е по IKBO, както и народен първенец по ISKA и WKU. Двамата елитни бойци ще се изправят на арената на SENSHI за първи път.

Двубой #9

Кат. -80, устав: KWU Full Contact

Мехди Аит Ел Хадж, Мароко vs. Флорин Ламбаджиу, Румъния

Мехди Аит Ел Хадж е на 24 години от Мароко. В своята бойна кариера до момента Мехди е -ISKA европейски K1 първенец, който ще се качи за... победа на кръга на SENSHI.

Двамата бойци са познати противници от SENSHI 13. Тогава румънският войник Флорин Ламбаджиу победи дебютанта Мехди Айт Ел Хадж от Мароко посредством неединодушно решение след четвърти спомагателен рунд. Двамата добре готови бойци ще се изправят в героичен конфликт за реванш.

Флорин Ламбаджиу е на 26 години от Румъния. Зад гърба си Флорин има 5 победи на SENSHI и е любим на публиката с атрактивния си жанр и игра, които предлага на кръга. Той е народен първенец по Sambo за 2018, победител на шампионата Dynamite Fighting Show и не на последно място е международен първенец на шампионата - Colosseum Tournament за 2017.

Двубой #10

Кат. -80 кг, устав: KWU O PEN

Кевин Руар, Франция vs. Божидар Иванов, България

Кевин Руар е на 35 години и ще се бие за Франция. Елитният войник е европейски първенец на Beatdown от 2019 година, както и отличник на Brave Combat федерацията. За Кевин това е второ следващо присъединяване на SENSHI, като своя дебют на бойната сцена той направи на предишното 15-о издание.

Божидар Иванов е на 24 години от България а присъединяване му на арената на SENSHI е дебютно. В своята спортна кариера, българинът е шесткратен народен първенец по MMA в три разнообразни категории, както и финалист на почетното трето място на европейското и международно състезание по IMMAF

Двубой #11

Кат. -95 кг, устав: KWU SENSHI

Якуб Клауда, Чехия vs. Муамер Кан Шахин, Турция

Якуб Клауда е на 30 години от Чехия, троент европейски първенец и повторен международен вице първенец. Елитният войник ще се изправи на арената на SENSHI, показвайки забележителен състезателен дух и отлична подготовка.

Муамер Кан Шахин е на 21 години от Турция и ще направи своя дебют на арената на SENSHI. Муамер е петкратен народен първенец по муай тай и международен IFMA муай тай първенец на младежи за 2019.

Двубой #12

Кат. +95 кг, устав: KWU Full Contact

Абдармин Кулибали, Франция vs. Бруно Сузано, Португалия

Абдармин Кулибали е на 37 години от Франция, повторен международен първенец по кикбокс, троент европейски първенец по муай тай и петкратен народен първенец по муай тай. Елитният войник ще излезе на арената за първи път, където ще показва заложбите си,донесли му множеството трофеи в спортната кариера.

Бруно Сезано е на 39 години. Той е международен ISKA първенец, европейски първенец на WAKO за 2014 година, както и WKU европейски първенец за 2019. Това не е първо присъединяване за португалеца от тежка категория. Сузано наложи волята си над своя противник в борбата на великаните на SENSHI 15, когато за последно взе участие на бойната сцена на SENSHI в категория над 95 кг., въпреки и да имаше потребност от решението на съдиите, с цел да официализира триумфа си.

Двубой #13

Кат. +95 кг, устав: KWU Full Contact

Мирослав Вуйович, Черна гора vs. Ненад Косик, Германия

Мирослав Вуйович е на 32 години от Черна гога и прави своя дебют на бойната сцена на SENSHI. Той е петкратен международен първенец на WAKO, както и балкански карате първенец за 2016 година.

Негов противник е Ненад Косик, който е от Германия. За германеца това е второ следващо издание на SENSHI. В бойната си кариера може да се похвали с купата балкански първенец по кикбокс и финалист в FFC Futures, Croatia.

Двубой #14

Кат. -80 кг, устав: KWU Full Contact

Еди Руиз, Испания vs. Теодор Христов, България

Еди Руиз е на 31 години от Испания. Той е международен ISKA първенец по муай тай за 2022, европейски първенец за 2018, повторен испански първенец и международен WAKO първенец за 2018. Испанецът прави своя дебют на арената на SENSHI 16, като присъединяване му приключи с победа над българина Михаил Велчовски. Руиз съвършено знаеше по кое време и по какъв начин да дирижира динамичността на багра и взе два от трите съдийски гласа.

Теодор Христов е единствено на 22 години, само че българинът има голям брой трофеи и победи зад тила си. Той е WKF интерконтинентален първенец, бронзов международен медалист по WAKO, както и балкански първенец в същата дисциплинираност. Сред триумфите на надареният войник се подреждат и първенец в Mix Fight и трето място на европейското WAKO състезание. Това не е първо присъединяване на елитния войник. Теодор Христов реализира зрелищна победа над Мехди Айт Ел Хадж на сцената на SENSHI 15 пред публиката в своя роден град Варна.

Двубой #15

Кат. -70 кг, устав: KWU Full Contact

Бруно Газани, Бразилия vs. Само Петче, Словения

Бруно Газани е на 37 години от Бразилия. Талантливият участник е четирикратен WGP първенец, както и панамерикански първенец. Бразилецът прави своя дебют на SENSHI 12, където бележи победа.
 Александър Петров преди SENSHI 17: Зрелищните борби ме зареждат с нова сила и сили!
Александър Петров преди SENSHI 17: Зрелищните борби ме зареждат с нова сила и сили!

Боецът даде изявление за ТОПСПОРТ преди бойната церемония на 8 юли

Само Петче е на 31 години от Словения. Той е европейски K1 MTA първенец за 2014 година, европейски МТА първенец по муай тай за 2013 година. Петче пази пет пъти купата си на FFC

Двубой #16

Кат. -70 кг, устав: KWU Full Contact

Ю Хироно, Япония vs. Драгомир Петров, България

Ю Хироно е на 38 години от Япония и ще направи своя дебют на елитната бойна церемония вечер на SENSHI. Талантливият японец е притежател на голям брой трофеи и оценки в бойната си кариера, част от които са първенец на 17th All Japan Karate шампионата, първи J-NETWORK super welterweight първенец, както и първи Bigbang super welterweight първенец.

Негов заслужен съперник е българинът Драгомир Петров, който е на 29 години. Той е EMC европейски първенец по муай тай за 2019, победител в Wizard за 2019, четирикратен международен кикбокс първенец и балкански бронзов медалист по кикбокс за 2018 година. Петров има четири победи на кръга на интернационалната церемония.

Двубой # 17 за Европейска купа

Кат. -75 кг, устав: KWU Full Contact

Адолфо Барао, Португалия vs. Атанас Божилов, България

Адолфо Барао е на 28 години от Португалия. Опитният войник има редица оценки в бойната си кариера. Той е европейски бронзов WAKO първенец по кикбокс за 2018, четирикратен първенец по кикбокс на полуострова и шесткратен народен първенец по кикбокс.

Негов конкурент е международния първенец по WAKO PRO K1 за 2019, Атанас Божилов, на 37 години. Българинът има над 30 победи в кариерата си, голям брой оценки и международни трофеи на KGP (2018) и WAKO PRO 2017.Той има и впечатляващите 13 победи на кръга на SENSHI.

Атанас Божилов победи португалеца Барао на петото издание на SENSHI и направи сполучлива първа отбрана на Световната купа на WAKO PRO в жанр К-1, категория до 71.8 кг. Затова триумфът на бойната сцена на плажа планува зрелищен мач за реванш и европейски военен успех сред Атанас Божилов и Адолфо Барао.
 Младен Илиев преди SENSHI 17: Битките се печелят по време на подготовката!
Младен Илиев преди SENSHI 17: Битките се печелят по време на подготовката!

Боецът даде изявление за ТОПСПОРТ преди бойната церемония на 8 юли

Двубой #18

Кат. -85 кг, устав: KWU Full Contact

Али Ел Амери, Мароко vs. Александър Петров, България

Али Ел Амери е на 35 години от Мароко. Той е WKL първенец по кикбокс за Испания, бронзов финалист на международното IMFA състезание, както и WKL международен първенец за 2014.

Българинът Александър Петров е негов заслужен конкурент. Той е на 32 години и е международен WAKO първенец по кикбокс за 2015, европейски WKN кикбокс първенец, SFC първенец, балкански WAKO кикбокс първенец за 2012 и 2015 и притежател на почетното второ място на World games Poland за 2017. Българинът има четири поредни победи, с които безапелационно демонстрира гения си.

Бойното шоу ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE , на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com , K wunion.com, S portextra.ro, T varenasport.com и Kyokushinkarate . news .

17-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport , " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър , Rolls-Royce Motor Cars Service и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg .
 Три златни медала сграбчиха българите на Световната купа KWU Варна
Три златни медала сграбчиха българите на Световната купа KWU Варна

13 български спортисти с челни позиции в първенството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР