В писмо, публикувано на уебсайта им, групата каза, че промяната

...
В писмо, публикувано на уебсайта им, групата каза, че промяната
Коментари Харесай

Групата е съдена от собствениците на марката easyJet за промяна на името

В писмо, оповестено на уеб страницата им, групата сподели, че смяната на името ще влезе в действие в петък, откакто изнесат два прощални концерта в родния си град и Лондон.

Групата в този момент ще влезе в правно ходатайство с easyGroup, споделиха те.

„ След като проучихме безусловно всеки вероятен път, осъзнахме, че няма положителни варианти, налични за нас, и би трябвало да променим нашите име, с цел да продължим напред ", сподели бандата в писмото.

" За страдание, наподобява, че правораздаването е налично единствено за тези, които могат да си го разрешат. Ние просто нямаме средства за достъп до обективен развой във Върховния съд.

„ Да не приказваме за обстоятелството, че това евентуално ще продължи до 2025 година и с това, че надвисва над нас, няма да можем да издаваме никаква музика в това време. Кариерите ни и в действителност животът ни ще бъдат спрени.

Хаос при контрола на въздушното придвижване: Може ли да се случи още веднъж?

„ Ние не сме безименна компания; това са нашите персонални имена в документите. Това значи, че в случай че загубим, разноските ще бъдат възобновени персонално от нас. Те могат да вземат всичко; материални притежания, нашите поминъка, нашите домове.

„ Можете да си визиите какъв ужас ни аргументи това, само че в действителност се надявам това да ви помогне да разберете нашата обстановка. Намерихме разтуха в излиянията на обич и поддръжка, за което всички ние сме признателни оттатък думите. "

В обява в Instagram групата сподели: " Това е Дейвид против Голиат и нашата английска правна система е в интерес на Голиат. "

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от easy life (@easylife)

-->

Говорител на easyGroup сподели, че те няма да разясняват, до момента в който " не бъдат решени всички законни условия ".

easyGroup е основана през 1998 година от сър Стелиос Хаджи-Йоану и има фамилията от марки под името " easy ". Това е частното капиталово средство за сър Стелиос, само че всяка от марките, в това число easyJet и easyHotel са обособени компании.

Прочетете още:
Холи Уилоуби напуща тази заран на ITV
Звездата на Netflix се насочва към израелската военна зона, с цел да избавя фамилии
Джери Сейнфелд загатва за малкия екран show reunion

Преди това е подхванала правосъдни дейности против няколко компании за потреблението на марката „ easy ". Има раздел на уеб страницата си, озаглавен „ крадци на марки ", който включва детайлности за правосъдните борби за име.

Изображение: Мъри Матравърс от лесния живот с зрелище на фестивала в Рединг през 2021 година Снимка: AP

В документ, изпратен до Върховния съд, забелязан от Sky News, easyGroup твърди, че „ е потърпевш и/или е евентуално да понесе загуби и вреди “ вследствие на името на easy life, защото easyLife е измежду нейните фамилни марки. В правосъдния иск се показва, че финансовата стойност на желае сега не може да бъде оценена, само че се смята за „ забележителна “.

Критично утвърдената група издаде първия си сингъл през 2017 година и има два албума в Топ 10.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР