В Пирогов са приети 7 лица след инцидента на автомагистрала

...
В Пирогов са приети 7 лица след инцидента на автомагистрала
Коментари Харесай

Пирогов: Приели сме 7 пациенти от катастрофата на македонски автобус

В Пирогов са признати 7 лица след случая на автомагистрала " Струма " в ранните часове на 23 ноември. С такава позиция от болничното заведение опровергават информацията в общественото пространство за записани 8 души като погрешна.

Всички 7 признати не са български жители. Към момента за тях се поставят всички нужни медицински грижи, всекидневно се прави оценка на тяхното положение. Предстои поетапното им изписване. Състоянието на всички настанени в болничното заведение лица от случая е устойчиво и без смяна. Проф. Николай Габровски, шеф на Клиника по неврохирургия прави оценка интервенцията от през вчерашния ден като обикновено протекла с равен следоперативен интервал.

Припомняме, през вчерашния ден на брифинга на Националната следствена работа и прокуратурата бе подложен въпросът, че един човек, избавил се от пожара при злополуката, се губи някъде. Говорителят на основния прокурор Сийка Милева се базира на думи на очевидец от злополуката, че от рейса живи за излезли осем души.

Изказано бе съмнение, че в " Пирогов " по простъпка са записали различен пациент като признат измежду потърпевшите в злополуката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР