В петия филм за Индиана Джоунс участва видинчанката Теа Маркова,

...
В петия филм за Индиана Джоунс участва видинчанката Теа Маркова,
Коментари Харесай

Гордост! Каскадьорка от Видин участва в Индиана Джоунс 5

В петия филм за Индиана Джоунс взе участие видинчанката Теа Маркова, научи организация BulNews.
Тя се включва в каскадьорските фрагменти. Снимките за към момента неозаглавения филм са завършили, като сега се инсталира лентата.
Неведнъж сме разказвали за нейната рискова специалност, която я води до филми на такива митове като Спилбърг и Харисън Форд. Да се докоснеш до подобен екип е цяло преживяване, споделя Теа:
"През месец октомври се свързаха с мен от екипа и ме поканиха. Преценили са, че моите умения ще им свършат работа. Групата работи като една добре смазана машина. Има и непредвидени обстановки, само че доста добре се работеше с тях. Много умерено. Видях Харисън Форд, само че не съумях да приказвам с него, тъй като антуража му обезпечава цялостно успокоение, с цел да е подготвен за фотоси. Проведох диалог с различен от великите артисти които вземат участие във кино лентата - Мадс Микелсен. Актрисата, която повтарям аз, е Фийби Уолър-Бридж. Тя партнира доста съществено във кино лентата на Харисън Форд. Аз бях там, с цел да съм и в помощ за каскадите. Снимахме в Италия и в други местоположения, само че не мога да разкрия детайлности за тях и за кино лентата преди да стане подготвен. На 18 февруари ще е премиерата на реймека на "Тексаско кръвопролитие ", в който също вземам участие. ", разяснява Теа Маркова.
Подробностите към сюжета на "Индиана Джоунс 5 " се пазят в загадка. Титулярната роля в петия филм от поредицата още веднъж се извършва от Харисън Форд. Филмът е режисиран от Джеймс Манголд, който наследи на поста Стивън Спилбърг - режисьор на първите четири елементи от поредицата за Индиана Джоунс, стартирала през 1981 година с "Похитителите на изчезналия кивот ".
Продуцент на филмите беше Джордж Лукас. Стивън Спилбърг остава обаче част от екипа за новият филм, който включва също Катлийн Кенеди и Франк Маршал. Премиерата на новата лента се чака да е през 2023 година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР