В петък веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ ще отбележи началото на активния

...
В петък веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ ще отбележи началото на активния
Коментари Харесай

Щастлива седмица” в новата бензиностанция ЛУКОЙЛ на Кулата

В петък веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ ще означи началото на дейния сезон с разкриване на нов търговски комплекс, ситуиран до Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата. Стартът на най-новата бензиностанция ЛУКОЙЛ ще бъде маркиран с акция „ Щастлива седмица”, която ще продължи от 18 до 25 май.
На 18 и 19 май клиентите на обекта ще получат особено персонално обслужване от мениджърски екипи на Дирекцията по комерсиалните въпроси на компанията. Те ще ги срещнат с удобствата и богатия подбор на комплекса, както и с преимуществата на новия премиум-бензин ЕКТО 100. За членовете на „ ЛУКОЙЛ Клуб” са планувани специфични оферти за покупка, а за всички клиенти – промоционални цени и присъединяване в лотария с награди, която ще продължи през цялата „ Щастлива седмица”.
Новият комплекс на ЛУКОЙЛ предлага всички типове гориво като се изключи метан и цялата гама премиум горива ЕКТО. Той е с повече улеснения за отмора – външна кафе-зона с водна мъгла за разхлаждане в жегите, станция за зареждане на мобилни устройства, обособен паркинг за ТИР-ове и рейсове и детски ъгъл с интерактивен тъч-скрийн екран. Докато дребните палавници се забавляват, родителите им ще отдъхват с чаша италианско кафе Baristo. Огладнелите пасажери имат богат избор от менюто на интернационалната верига за бързо хранене Hesburger и приготвените на място свежи сандвичи, топли закуски и фрешове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР