В петък вечер в Шоуто на Николаос Цитиридис“ - в

...
В петък вечер в Шоуто на Николаос Цитиридис“ - в
Коментари Харесай

Цитиридис и Димитър Бербатов - неочаквано добра комбинация

В петък вечер в " Шоуто на Николаос Цитиридис “ - в 22:00 ч. по bTV, се обрисува да бъде повече от горещо, тъй като в студиото ще блесне не какъв да е, а самият Димитър Бербатов. Неговото завръщане се чака с трепетно неспокойствие и неспокойствие от водещия, феновете и целия екип, изключително след изключителното му и запаметяващо се посещение в шоуто, при започване на предишния сезон.

Бербатов ще влезе в студиото с Владимир Ампов-Графа. Броени дни преди огромния му концерт на националния стадион " Васил Левски “, обичаният реализатор ще бъде провокиран от водещия на шоуто, с цел да го забележим в ненадейно занимателна светлина.

Освен Бербатов и Графа, още видни посетители ще се " изправят “ пред Николаос, като в най-новата режисура " Хага “ в Народния спектакъл " Иван Вазов “. Това са режисьорът на спектакъла Галин Стоев и актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева, които са част от актьорския състав на сцената.

Новото издание на играта " Двойка или не “, в която участниците са фенове и се пробват да излъжат водещия, дали са дружно или не, ще бъде със специфичното присъединяване на поп фолк певицата Диона. Тя ще бъде в ролята на звезден проверяващ посетител, дружно с Николаос.

В петък вечер ще се обясни и един доста значим въпрос: за какво бендът на шоуто стачкува? Дали отговорът му ще е приемлив за водещия или пък е допустимо и той няма да се причисли към стачката на сътрудниците си – ще стане очевидно единствено в петък, тъкмо в 22:00 ч. по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР