В петък вечер Кутията на MasterChef“ ще тества кой хоби-готвач

...
В петък вечер Кутията на MasterChef“ ще тества кой хоби-готвач
Коментари Харесай

Шеф Кустев си изпусна нервите

В петък вечер „ Кутията на MasterChef “ ще тества кой хоби-готвач има най-твърда черупка или по-точно кой ще се оправи най-добре в приготвянето на ядене от артикули с твърда черупка. Победителят ще взе участие в мастър-клас с chef Любен Койчев – един от най-хубавите и награждавани готвачи в България. Той ще показа три метода за култивиране на сом – във восък, в глина и на пара от мурсалски чай, и ще се погрижи да изпоти двамата си възпитаници с извънредно бързо движение. Този, който оцелее в екшън-трилъра на chef Койчев, ще бъде награден със значката за имунитет.

По време на стрес-теста феновете ще станат очевидци на три успоредни дуела, в които основен воин ще бъде императорският ориз. Един участник ще подпали станцията си, трима кулинари ще бъдат изпратени на директна елиминация, а кухнята ще се трансформира в терен за мъчителни откровения.

В събота един от носителите на трите черни престилки ще има опция да я размени с мастър-престилката, единствено в случай че успее да се пребори с най-голямото предизвикателство на формата – времето. Докато тече отборната борба, хоби-готвачите ще би трябвало да подготвят меню за 13 гурмани и ценители на положителното вино, хаосът в кухнята ще накара chef Кустев да си изпусне нервите, а на помощ на двата тима ще се притекат двама винени експерти.

Динамичната елиминация ще се окаже мотив за нажежаване на връзките сред двама хоби-готвачи: „ Не считам, че тя е по-добра от мен и би трябвало да остане след мен. “ ще реагира единият от тях. Друг от кулинарите в елиминацията ще подготви ядене, почтено за край, което ще накара chef Кустев да възкликне: „ Това е най-хубавата паница в този сезон на MasterChef! “, а един участник ще напусне предаването вечно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР