В петък, в 17,30, съветът на директорите на Българския енергиен

...
В петък, в 17,30, съветът на директорите на Българския енергиен
Коментари Харесай

Кирил Петков изчегърта целия борд на "Булгаргаз"

В петък, в 17,30, съветът на шефовете на Българския енергиен холдинг е освободил целия ръб на шефовете на " Булгаргаз ". Въпреки късния час и края на работния ден документите са импортирани за регистрация в Търговския указател.

 Решение за промяна на борда на Булгаргаз  Решение за промяна на борда на Булгаргаз Решение за промяна на борда на Булгаргаз Източник: 24 часа
Освободени са изпълнителният шеф на газовата компания Николай Ангелов Павлов и останалите членове на борда - Светослав Танев Делчев, Диана Стоянова Бонева, Илиян Кирилов Дуков, Николай Атанасов Дончев.

В новия ръб са назначени Людмил Венциславов Йоцов, Анжела Светославова Славова, Антон Йорданов Адамов, Иван Димитров Топчийски, Стефан Пандов Войнов.

От повече от месец се води борба в газовия отрасъл, в която се включи и министърът на енергетиката Александър Николов, съгласно който не е направено всичко допустимо да се вземат всичките количества азерски газ по различен на непостроената газова връзка с Гърция маршрут.

 Николай Павлов Николай Павлов Източник: Скрийншот/YouTube
Николай Павлов беше длъжностен министър на енергетиката в кабинета на Огнян Герджиков, по времето на министър Теменужка Петкова бе върнат за началник на " Булгаргаз ", оглавява компанията от 2015 година

Запознати споделят, че сред изпълнителната власт и президента се стигнало до единодушие " Булгаргаз " да си остане с това управление, само че очевидно нещо се е трансформирало.

В края на петъчния ден има и още едно деяние. В 18,30 ч новия ръб на " Булгаргаз " се привиква на съвещание с първа точка - избор на ръководител на съвета на шефовете и избор на член на борда, на който да бъде предоставено ръководството и представителството на сдружението пред трети лица.

Източник: 24 часа
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР