В петък ще имате разговор или ангажимент от финансов характер

...
В петък ще имате разговор или ангажимент от финансов характер
Коментари Харесай

Използвайте деня за уреждане на битови или имотни проблеми

В петък ще имате диалог или ангажимент от финансов темперамент обвързван с момче или с млад мъж.

Това ще бъде удобен ден за взимане на значими решения от финансов темперамент. Използвайте този ден за споразумяване на битови или имотни проблеми и неприятности. За някой от вас ще възникне противен ангажимент, обвързван с образованието на дете или ще се преживее стресова обстановка обвързвана с работата на дете.

Има възможност за непредвидени здравословни неразположения при младите дами.

Овен

Денят е белязан с натоварване и грижи. Предстои ви да вземете значими решения. Може да се наложи да решавате голям брой въпроси на куп. Бъдете деликатни и далновидни.

Избягвайте ненужните приказки. Те няма да донесат нищо градивно. Не се намесвайте в служебни спорове и обърнете повече внимание на околните си.

Телец

Днес вие може да осъществите с триумф разнообразни неотложни задания, дори тези, които са свързани с риск. Определено ви чака триумф. Вечерта посветете на себе си.

Опитайте се да отделите малко време за положителната си форма. Важно е да съумеете да съхраните положителното си самочувствие.

Близнаци

Ако получите пари през днешния ден, те се дължат на помощта на другари или родственици. Очаквайте приятни изненади и дарове. Денят е удобен за придобивки и промени в персоналния живот.

Самочувствието ви и високият ви витален тонус имат потребност от поддръжка. Звездите ви поучават да избягвате шумните компании.

Прекарайте вечерта в тиха фамилна конюнктура.

Рак

Вашата активност ви дава нови благоприятни условия за развиване и триумфи. Ентусиазъмът и силата ви са предостатъчни. Вие може да преработите сполучливо доста неща, които до в този момент не ви са се удавали.

Така че запрятайте ръкави и се заобиколете с добросъвестни помощници.

Лъв

Отдаването на личните недостатъци и прибързаността в зъвързването на интимни връзки могат да доведат с времето до мощни прекарвания и проблеми.

Мнозина от вас се оправят мъчно през днешния ден. Множеството разновидности в решението на проблемите могат да ви доведат до комплициране.

Дева

Жизненият ви капацитет се намира на висота. Периодът е удобен за реализация на хрумвания и обмисляне. Не се конфронтирайте с близките. Така може да ви се опълчват на опцията да доведете до край замислено дело.

Възможни са дребни промени в персонален проект. Стремете се да потушите всички спорове в самото им начало.

Везни

Бъдете сдържани през днешния ден. Денят е с двойнствена характерност. Не бъдете прекомерно настойчиви и можете да постигнете замисленото. Не експериментирайте и не се забърквайте в спорове.

Не се отвличайте от дреболии. В персонален проект би трябвало да бъдете пределно деликатни.

Не е изключено изясняване на връзките с непосредствен човек, само че по-късно още веднъж се възцарява мир.

Скорпион

Шикалкавене и нарушение на отговорности могат да извърнат наобратно вашите планове. Не са изключени финансови разноски. Добре е да проявявате въздържаност.

Добре е да поставите в ред мислите и дейностите си, тъй като напълно скоро ви чака някакъв поврат в професионален проект.

Личният ви живот също може да претърпи промени. Проявете внимание и разсъдителност.

Стрелец

Днес ви се дава неповторимата опция да превъплътите в живота си вашите фантазии. Всичко обаче е предопределено от материалното и духовно струпване през последните месеци.

Усмихвайте се по-често и във вашият живот може да намерят място повече приятни чувства и светла обич.

Козирог

Периодът е удобен за командировки и креативен пътувания, визити на другари и физически труд. Не е изключено да имате облаги от хазартни игри или лотария.

Във вас се появява интерес към логиката на психиката, мистиката и магията. Психологическите ви тренировки могат да разкрият качества за които не сте и подозирали.

Водолей

Благоприятен ден. Паричните проблеми през днешния ден минават на назад във времето, а всичките ви задължения се развиват добре. Възможно е да ви създадат примамливо предложение.

Вие сте в положение да подготвяте хората към вас. Всяка работа ви е по силите през този ден.

Има възможност да получите в допълнение възнаграждение. Денят е удобен за подписване на брак.

Риби

За постигането на избрани цели вие сте подготвени да вложите голямо количество труд и време. Периода е подобаващ да покажете своите оферти пред хора имащи власт и позиции в обществото.

Вие се ползвате с почитание и известност в обществото. Дребни различия с обичания човек през днешния ден могат да се трансфорат в сериозен скандал, в случай че не бъдете по-меки и разсъдливи.

Не бива да демонстрирате равнодушие и суетливост. Помнете, че вашето омагьосване може да направи чудеса, възползвайте се добре от този късмет!

dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР