В петък Руни Мара се появи на премиерата на филма

...
В петък Руни Мара се появи на премиерата на филма
Коментари Харесай

Прекрасна изненада! Хоакин Финикс и Руни Мара очакват второ дете

В петък Руни Мара се появи на премиерата на кино лентата „ La Cocina “ и изненада всички на аления килим с бременното си коремче.

38-годишната актриса и партньорка на Хоакин Финикс дойде на 74-ия Международен кино фестивал Берлинале облечена в зашеметяваща черна рокля без презрамки, дълга до земята.
 От душата на един брат с разрушено сърце: какво си спомня Хоакин Финикс за починалия Ривър Финикс  От душата на един брат с разрушено сърце: какво си спомня Хоакин Финикс за починалия Ривър Финикс  От душата на един брат с разрушено сърце: какво си спомня Хоакин Финикс за починалия Ривър Финикс  От душата на един брат с разрушено сърце: какво си спомня Хоакин Финикс за починалия Ривър Финикс
Тоалетът тънко показваше бременното ѝ коремче. Този метод да разгласи бременността си надали е изненада, тъй като звездата двойка избира да пази персонални си живот и не прави изказвания, свързани с значими житейски събития.

В същото време целият свят чака със спотаен мирис продължението на кино лентата, който донесе на Хоакин Финикс първия му Оскар – „ Жокера “. Наскоро режисьорът на лентата Тод Филипс разгласява любопитни фрагменти от бъдещия план, в който артистът ще си партнира с Лейди Гага.
                             

Руни Мара и 49-годишният Хоакин Финикс към този момент са родители на сина си Ривър. Детето се роди през 2020 година и е кръстено на по-големия брат на Хоакин, артиста Ривър Финикс, който умря на 23-годишна възраст от свръхдоза през 1993 година

 Хоакин Финикс и Руни Мара Getty

Хоакин и Руни са едни от звездите, които най-ревностно пазят персоналния си живот единствено за себе си. Името на първото дете на двойката беше разкрито от съветския режисьор Виктор Косаковски, който – по време на филмовия фестивал в Цюрих през септември 2020 година – разгласи името пред публиката.

 Хоакин Финикс и Руни Мара Getty

„ Между другото преди малко се роди бебе “, сподели тогава Косаковски, „ прелестно момченце на име Ривър “.

Руни Мара и Хоакин Финикс се срещат на снимачната площадка на „ Тя “ („ Her “). Във кино лентата той играе ролята на публицист, който се влюбва в Саманта, операционна система с изкуствен интелект, озвучена от Скарлет Йохансон – само че не и преди връзката му с Катрин (Руни Мара), да се разпадне.

 Хоакин Финикс и Руни Мара Getty

В изявление за Vanity Fair Хоакин признава, че е считал, че Руни го презират, до момента в който са работили дружно. Оказва се обаче, че тя просто е била срамежлива. Те бързо се сприятеляват и по този начин стартира тяхната любовна история.

„ Тя е единственото момиче, което съм търсил в интернет “, признава звездата от „ Жокера “ и „ Наполеон “. „ Бяхме просто другари, другари по имейл. Никога не бях правил такова нещо. Никога не съм търсил момиче онлайн. “

 Хоакин Финикс и Руни Мара Getty

В последна сметка двамата артисти стартират да се срещат през 2016 година, до момента в който работят дружно върху „ Мария Магдалена “. По-късно се появяват дружно на 70-ия годишен кино фестивал в Кан през май 2017 година, държейки се за ръце. Две години по-късно Us Weekly заяви, че са сгодени.

По време на пандемията от COVID-19 двойката живееше в дома си в Лос Анджелис, когато новината за първата бременност на Руни излезе нескрито.

 Хоакин Финикс и Руни Мара Getty
 Най-сладките вести за бременност на звездите  Най-сладките вести за бременност на звездите  Най-сладките вести за бременност на звездите  Най-сладките вести за бременност на звездите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР