В петък празнуваме Деня на Африка със Soul Fiction и

...
В петък празнуваме Деня на Африка със Soul Fiction и
Коментари Харесай

Mind Against гостува на YALTA CLUB в събота

В петък честваме Деня на Африка със Soul Fiction и DIASS

Този уикенд в YALTA CLUB ни предстоят две обещаващи събития, които не са за изпускане. На 25 май (петък) ще честваме Деня на Африка в Room 1 дружно със Soul Fiction и DIASS (No Orders). В събота (26 май) ще чуем берлинското дуо Mind Against от Afterlife, дружно с Liubo Ursiny, празненството ще в Room 2.

Следвайки традицията от последните години, в петък ще отпразнуваме Деня на Африка. Този път мястото е YALTA CLUB, дружно със Soul Fiction и DIASS (NO ORDERS), които ще изпълнят огромна зала на клуба с световни хаус ритми. Те ще са инспирирани от всички краища на света, до които африканската просвета и трептения са достигнали по един или различен метод.

Проектът Soul Fiction, с основни настоящи лица Soulful Traveller и George Quest, е извънредно добър избор за вечерта. Талантливите музиканти са напълно отдадени на разпространяването на afro-deep, soulful, afro-tech и deep house музиката в България. Мисия, която извършват сполучливо като домакини на редица празненства и канейки международно известни имена като Djeff Afrozilla, DJ Angelo, Eva Gardner и други. В колаборация със Soul Fiction ще се включи и DIASS с концепцията NO ORDERS, която предлага едно въздействащо странствуване из дебрите на мелодичната и дълбока електронна музика.

През миналата година NO ORDERS празненствата се откриха като едни от най-интересните събития за електронна музика - мощно самостоятелни и ориентирани най-много към духовното осъзнаване и събуждане. Безспорно, колаборацията дава обещание една забележителна вечер в компанията на актьори, въодушевени от африканските звуци и просвета. Вечерта ще бъде в допълнение украсена от импровизации на флейта, показани от RALFA.

Съботната вечер ще бъде в ръцете на Mind Against - дуото, което е неизменима част от лейбъла на Tale Of Us, Afterlife. Родени в Италия, само че основани в Берлин, Alessandro Fognini и Federico Fognini са мощно повлияни от саундтраци от 80-те години, както и от акценти от актуалната денс музика. Освен със мощни DJ сетове в международните клубове, момчетата са познати и с уменията си в студиото, където натъртват на синтезаторите и перкусионните принадлежности.

От началото на кариерата си през 2012 година момчетата са правили колаборации с Tale Of Us и Somne, както и компилации за Cocoon и Plangent. Дискографията им нараства с релийзи за Afterlife, колаборации с Locked Groove и Aether и доста други. В същото време Mind Against не стопират да гостуват на водещи клубове и фестивали за електронна музика, където показват брилянтната си селекция от музика и умения зад пулта. През 2018 година на Берлинското дуо следва още едно EP за Afterlife, което почитателите им чакат с неспокойствие.

Предстои ни един уикенд в YALTA CLUB, който ще ни потопи в магията на африканските ритми в петък, последвано от допиране до Afterlife и Mind Against в събота.

За 26 май YALTA CLUB още веднъж предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected]

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 10 лева за 25 май и 20 лева за 26 май.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР