В петък около Народното събрание трябва да има кордон от

...
В петък около Народното събрание трябва да има кордон от
Коментари Харесай

Енчев: В петък около НС трябва да има кордон от пенсионери и бунтовни граждани

В петък към Народното събрание би трябвало да има кордон от пенсионери и бунтовни жители. Това написа във Facebook националният представител от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Велизар Енчев.

" ИТН ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Да, България “ - четирите партии са най-големите врагове на два милиона български пенсионери. В петък, 7 май, от 09.00 часа, към Народното събрание би трябвало да има кордон от пенсионери и бунтовни жители. Депутатите от Българска социалистическа партия продължаваме борбата за българските пенсионери.

Предстои съдбоносно второ гласоподаване за преизчисляване на пенсиите.

На първо гласоподаване депутатите утвърдиха с голямо болшинство предлагането на Българска социалистическа партия. Но в нарушаване на парламентарния устав, който е със силата на закон, ръководителят на Народно събрание Ива Митева не разреши второ гласоподаване, заради което окупирахме трибуната и съвещанието бе прекъснато. Ние желаеме заслужено индексиране на всички пенсии, а не унизителни подаяния по Великден и Коледа. Необходимият един милиард е в „ Сребърния фонд “! Сега или в никакъв случай би трябвало да победим антисоциалната система, която на 5 май бе предпазена от " ИТН ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Да, България “... На 5 май паднаха маските на партийните прислужници на българския капитализъм!

Всъщност тези четири партии са най-големите врагове на два милиона български пенсионери - най бедните и най-болните пенсионери в Европейския съюз.

7 май е Денят на истината! “, написа още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР