В петък официално беше дадено началото на ремонта на спортна

...
В петък официално беше дадено началото на ремонта на спортна
Коментари Харесай

Стартира ремонтът на спортна зала Асеновец в Асеновград

В петък публично беше обещано началото на ремонта на спортна зала " Асеновец " в Асеновград. Кметът на града доктор Христо Грудев направи алегорична първа копка на реконструкцията на оборудването.

" В момента залата е в окаяно положение. Минахме всички законови процедури, с цел да стигнем до ремонта. Вече имаме определен реализатор за реконструкцията и съм уверен, че постройката ще се трансформира в едно положително спортно оборудване, в което децата ще спортуват и ще се развиват за реализиране на още по-високи спортни триумфи, тъй като спортът възпитава позитивни качества в подрастващите. ", разяснява кметът Христо Грудев.

Проектът за реконструкцията на спортна зала „ Асеновец “ включва главен ремонт на подготвителната зала и покрива, създаване на нова мълниезащитна система, промяна на дограмата на постройката, както и ремонт на фоайето и стълбището на залата.

Средствата, които ще се употребяват за реконструкцията на оборудването, са отпуснати с разпореждане на Министерски съвет за предварителна защита и справяне с следствията от пандемията от ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР