В петък облачността ще е променлива, без валежи. Вятърът ще

...
В петък облачността ще е променлива, без валежи. Вятърът ще
Коментари Харесай

Слънце или дъжд: С какво време изпращаме работната седмица

В петък облачността ще е променлива, без превалявания. Вятърът ще е слаб, най-вече от североизток. Сутринта ще е по-хладно от през днешния ден, а денем оптималните температури ще са най-вече сред 22 и 27 градуса.
Над Черноморието облачността ще е променлива. Повече слънце ще има в часовете към обяд. Ще духа до сдържан североизточен вятър, който по здрач ще отслабне и ще се ориентира от изток-югоизток. Ще бъде по-хладно с оптимални температури 22-25 градуса. Температурата на морската вода е към 25 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините облачността ще е променлива. Валежи са малко евентуални. Вятърът ще е слаб от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17 градуса, на 2000 метра - към 10.
В събота вятърът за малко ще бъде от южната четвърт и ще се затопли - дневните температури ще доближат 24-29 градуса. По-късно денем от запад облачността ще стартира да се усилва, към момента без превалявания. В неделя облачността ще е по-често значителна; тук-там в Западна България и по Черноморието ще има превалявания, в обособени региони в Югозападна България след обяд - интензивни и с гръмотевици.
Вятърът ще се обърне от изток и североизток, по-късно денем ще стартира и намаляване на температурите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР