В петък изтича срокът на валидност на Биткойн опциите, което

...
В петък изтича срокът на валидност на Биткойн опциите, което
Коментари Харесай

Биткойн: Опции за над $1 милиард изтичат скоро – какво да очакваме от цената?

В петък изтича срокът на годност на Биткойн вариантите, което съответствува със мощен завършек на седмицата за крипто пазарите, изключително за алткойните.

Почти 25,000 контракта зa Биткойн варианти би трябвало да изтекат на 22 декември, което е малко по-ниска цифра от приключването през миналата седмица. Тази партида бледнее спрямо всеобщото приключване в края на годината, което се чака идващия петък.

По отношение на условната стойност тази партида изтичащи контракти за варианти върху Биткойн възлиза на $1.11 милиарда. Съотношението пут/кол от 0.70 демонстрира по-голям брой изтичащи лонг позиции (кол) спрямо шорт позиции (пут).

Интересът се върти към страйк цени от $40,000, $45,000 и обилни 22,400 прът варианти, предвиждащи $50,000, съгласно Deribit .

Последните наблюдения от Greeks Live на 21 декември подчертаха смесените сигнали на пазара на варианти, до момента в който BTC се колебаеше към $44,000. Забележително е, че забележителното пазаруване на пут варианти е доминирало както при блоковите покупко-продажби с BTC, по този начин и при тези с ETH, на обща стойност $100 милиона.

Днес също по този начин изтича срокът на към 217,000 контракта за Етериум варианти на стойност почти $491 милиона, като съотношението пут/кол е 0.60. Ключовите страйк цени в търговията с деривати върху ETH се концентрират към $2,400 и $2,500.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР