В петък избягвайте да се ангажирате с обещания от финансов

...
В петък избягвайте да се ангажирате с обещания от финансов
Коментари Харесай

В петък избягвайте да обещавате

В петък избягвайте да се ангажирате с обещания от финансов темперамент, свързани с хора от кръга ви другари. Възможно една от двете страни да допусне неточност, или да се появи неизясненост по отношение на съответните упования.

През този ден ще ви се наложи да се справите с опърничавия темперамент на жена, с която работите дружно или е ваш клиент.

В петък мнозина ще получат неприятна вест обвързвана с развиването на здравословен проблем на човек, който познават. Ако за развиването на днешните си проекти разчитате на съдействието или присъединяване на мъж, то евентуално нещата ще имат едно по-бавно развиване.

ЛЮБОВ: в петък избягвайте да се натоварвате с предварителни упования за развиването на вашата любовна връзка. Това изключително важи за неща, които имат някакъв веществен темперамент. Това ще бъде удобен ден за диалози или проекти свързани с годеж, със женитба, за начало на общо общуване и други съществени проекти за бъдещето ви.

Овен

Възможни са затруднения в любовните връзки. Не правете прибързани заключения и крачки. Възможно е родителите ви да се нуждаят от помощ, а те на собствен ред могат да ви оказват помощ с сполучлив съвет.

Денят може да бъде изпълнен с телефонни диалози, заседания, нови контакти и други действия.

Трябва колкото се може по-бързо да приведете финансовите си работи в безукорен ред. Непременно си върнете задълженията и заплатете всички сметки и налозите.

Телец

Възможно е да се разделите с любовта си, само че да запазите другарските си връзки години напред.Скептичните по натура Телци няма да изискат да се подчиняват на фамилните правила и условности и избират да не се обвързват с никакви отговорности.

Работейки сами, може да ви бъде мъчно да постигнете положителни резултати.

Днес сте разсеяни, от самото начало губите нещо и няма да сте в положение да разберете до каква степен концепциите ви са практични и използваеми за действителността.

Близнаци

Вашето най-съкровено предпочитание е реципрочност с избраника. Възможно е да се опитате да постигнете това, употребявайки цялото си сладкодумство и умеенето да владеете перото.

Може да намерите благополучие в брака, в случай че срещнете партньр, който признава вашето умствено предимство. Възможно е да постигнете победа с помощта на способността си да събирате и анализирате информацията, да разбирате правилно хората, последователно да прокарвате своята линия и да чакате удобния миг за реализирането на своите проекти.

Славата, добра или неприятна, е ваш сателит по-дълго в сравнение с парите, които изтичат сред пръстите ви като пясък.

Рак

Може да зародят секрети и приятни любовни връзки, които, обаче, няма да продължат дълго. В фамилията на Раците може да се всели съмнение, ревнивост и отчуждение.

Можете много неща да измените в работата си, изключително, в случай че сте началник, само че се старайте да се вслушвате в мнението на подчинените.

Внимавайте да не се свържете с човек, който желае да ви употребява за личните си цели.

Лъв

Отношенията ви с колегата се основават в огромна степен на почитание, в сравнение с пристрастеност и обич. Днес ви е доста мъчно да се разберете един различен и заради това може да зародят проблеми.

Но въпреки всичко, излизайки от най-строгите условия за вас може да се каже: „ Те живяха дълго и щастливо и умряха в един и същи ден „.

Този ден е удобен за Лъвовете, работещи като учители, публицисти, в радиото или малкия екран, в транспортни, туристически или търговски организации. Ако при вас зародят задължения, постарайте се да ги изплатите колкото е допустимо по-скоро.

Дева

Сферата на персоналния живот се характеризира с спорни трендове. На съпрузите и влюбените е мъчно да доближат до взаимно схващане. Бързото напредване в работата през предходния месец понижава.

Финансовото състояние на болшинството представители на този знак внезапно може да се окаже несигурно.

Везни

Бъдете деликатни към дреболиите в любовните връзки и не забравяйте за акуратността. Възможна е внезапна промяна на настроението, самозалъгване и неоправдана самонадеяност.

Резките промени във вашето въодушевление не би трябвало да предизвикват болежка на другите. Не е изключено да не можете да се справите даже с най-обикновените проблеми. Нужен ви е здравомислещ план на силите и материалните средства.

Скорпион

За да избегнете неприятностите в връзките с новите познати, ви се предлага внимание и разсъдливост. Възможно е да сте овладени от ненадейно безпокойствие и паника.

Мнозина от вас губят смисъла на своята активност и дейната позиция в живота и се трансформират в отшелници.

Възможни са сблъсквания с представителите на закона, които може да доведат до финансови загуби.

Стрелец

Зад приятната усмивка на обичания човек може да се крие противник, който желае да ви употребява за свои цели. В фамилните връзки може да чувствате мощно привличане и огромни несъгласия.

Вероятно е през днешния ден да получите наведнаж няколко забавни оферти за работа. Не бързайте с отговора.

Мнозина са обезпокоени от неустойчивостта на финансовото състояние.

Козирог

В любовта всичко е безпрепятствено и даже малко скучно, само че това ви устройства изцяло. На приятелите ви се случват невероятни неща, а вие се наслаждавате на ролята на наблюдаващ.

Въздържайте се от сериозни забележки във връзка с сътрудниците си, защото в противоположен случай може да се стигне до сериозен спор. Бъдете икономични.

Водолей

Положителните трендове на деня се отразяват удобно върху любовните ви връзки. Възможни са обилни събития в персоналния ви живот.

Много Водолеи не помнят за безпокойствата и досадните битови дреболии. Енергийният напредък се отразява на вашата продуктивност.

Вашият гений и дарба да подготвяте хората към себе си ви оказват помощ да осъществите проектите си за през днешния ден. Можете да получите финансова поддръжка за реализирането на проектите си.

Риби

Днес няма да можете освен да дадете същинска оценка на постъпките на близкия ви човек, само че и няма да можете да разберете претекстовете на своето държание.

Ако съумеете да се вземете в ръце, бракът ви се резервира, а брачният ви сътрудник ви оказва помощ да постигнете доста.

Това е изключително положително време за обучение и работа за политици, адвокати, философи, социолози, свещеници и спортни дейци, а също и за тези, които са свързани в работата си с животни. Може да очаквате командировка в чужбина. Възможно е да ви чакат някакви доходи.

www.dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР