В петък и събота БНТ 3 ще излъчи мачът за

...
В петък и събота БНТ 3 ще излъчи мачът за
Коментари Харесай

Ръгби вечери в петък и събота по БНТ 3 - предстои развръзката на световното първенство във Франция

В петък и събота Българска национална телевизия 3 ще излъчи мачът за бронзовите медали и огромният край на

Голямото спортно събитие, което стартира при започване на септември и продължава месец и половина ще приключи в събота в Париж със зрелищен конфликт за купата противопоставящ Нова Зеландия и Южна Африка.

Трикратният първенец Нова Зеландия и трикратният първенец Южна Африка се срещат в свирепа борба за свещената купа " Уилям Уеб Елис " !

Eдна от двете народи ще стане първата, която ще вдигне Купата четири пъти. Нова Зеландия печели международната купа през 1987, 2011 и 2015 година, а Южна Африка през 1995, 2007 и 2019 година

Това ще бъде мач, за който е невероятно да се вършат прогнози, само че е ясно, че ще се помни доста дълго.

Your 2023 finalists.
— Rugby World Cup (@rugbyworldcup)

Преди финалния мач в събота, който ще започва в 22:00 ч. почитателите на ръгби спорта ще могат да се насладят на третата част от кино лентата на Васил Върбанов " В името на господ ръгби ", която стартира в 20:30 ч.



След кино лентата, в 21:30 ч. започва и специфичното студио преди финала с водещ Радостин Любомиров. Негови посетители ще бъдат българският национал Костадин Дебренлиев и топкоментаторът Васил Върбанов.



Пряко от Париж ще се включи изпълнителният шеф на българската федерация Павел Велков. Зрителите ще чуят и мнението за идния край на селекционера на българския народен тим Ромен Балмис, както и това на част от българските национали, които по-рано същия ден играят с Турция на стадион " Васил Левски ". Коментатори и на двата мача ще бъдат Васил Върбанов и Димитър Петров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР